[B3 1.9] Licznik problem nie liczy :( ROZWIĄZANY ZAJRZYJ
[B3 1.9] Licznik problem nie liczy :( ROZWIĄZANY ZAJRZYJ
Witam mam problem z licznikiem otóż po zmianie oświetlenia poskładane zostało wszystko i naliczył mi 2.5 Km po paru dniach jak chciałem jechać przestał naliczać główny jak i pomocniczy. Został wówczas wymieniony cały mechanizm sprawdzone zębatki a nawet zmieniona cała płyta na której znajdują się wszystkie wskaźniki. Jednak licznik dalej stoi ale prędkość wskazuje. Proszę o pomoc co mogłem się zepsuć lub gdzieś nie łączy ewentualnie jakieś schematy kabli lub cokolwiek co pomoże mi to naprawić zależy mi na czasie
Ostatnio zmieniony 20 sie 2012, 14:02 przez darekesp, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro sprawdze i napisze na przyszłość dla innych użytkowników
[ Dodano: 2012-08-19, 10:50 ]
Dzisiaj już licznik całkiem zaczął świrować pokazuje inną prędkość zawyża ją zawiesza się jutro znowu rozbieram go jakieś propozycje ??
[ Dodano: 2012-08-20, 11:08 ]
Drodzy klubowicze sprawca znaleziony oto on
Uploaded with ImageShack.us Do tego zapryskałem WD40 wtyczki z czujnika który wychodzi ze skrzyni. Gdyby komuś nie chodził radzę sprawdzić.
[ Dodano: 2012-08-19, 10:50 ]
Dzisiaj już licznik całkiem zaczął świrować pokazuje inną prędkość zawyża ją zawiesza się jutro znowu rozbieram go jakieś propozycje ??
[ Dodano: 2012-08-20, 11:08 ]
Drodzy klubowicze sprawca znaleziony oto on
Uploaded with ImageShack.us Do tego zapryskałem WD40 wtyczki z czujnika który wychodzi ze skrzyni. Gdyby komuś nie chodził radzę sprawdzić.