[b3] przecieka
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kaszer,
Kolego zamiast klepać posty to byś przeczytał temat i wyciągnał z tego racjonalne wnioski, to nie migia by woda pojawiała się z nikąd
pawlak178, Gwoli ścisłości to ja pisałem o tych aluminiowych listewkach Wyciagniesz je podważajac od zewnątrz delikatnym płaskim śrubokętem lub wyciskając je od środka. By to zrobisz konieczne jest wyjęcie koła zapasowego i odsuniecie tapicerki, wkładasz rękę wzdłuż lini błotnika w kierunku tej listewki i wyciskach 2 bolce umieszczone obok siebie, listewka wychodzi :mrgreen: Przy składaniu polecma użycie kleju do szyb, ponieważ przy demontażu listewki mogą ukruszyc się plastkowe mocowania umieszczone w karoseri, klej po paru godzinach powinien na dobre złapać trzymając listewkę <ok>
Jeszcze musze siebie cytować :roll:Audi Sport pisze:Jeśli o bagażnik chodzi to sprawdź czy nie podcieka Ci pod aluminiowymi listewkami na dole tylnych słupków dachu. Mi tędy przeciekało, teraz susza
Kolego zamiast klepać posty to byś przeczytał temat i wyciągnał z tego racjonalne wnioski, to nie migia by woda pojawiała się z nikąd
Wychodzę z założenie, ze jak czegoś nie wiem na dany temat to się nie wypowiadam, niektórym widocznie to nie przeszkadza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Murdzi pisze:jak coś kapie z góry, to raczej dziura nie może być z boku tak jak piszą niektórzy.
pawlak178, Gwoli ścisłości to ja pisałem o tych aluminiowych listewkach Wyciagniesz je podważajac od zewnątrz delikatnym płaskim śrubokętem lub wyciskając je od środka. By to zrobisz konieczne jest wyjęcie koła zapasowego i odsuniecie tapicerki, wkładasz rękę wzdłuż lini błotnika w kierunku tej listewki i wyciskach 2 bolce umieszczone obok siebie, listewka wychodzi :mrgreen: Przy składaniu polecma użycie kleju do szyb, ponieważ przy demontażu listewki mogą ukruszyc się plastkowe mocowania umieszczone w karoseri, klej po paru godzinach powinien na dobre złapać trzymając listewkę <ok>
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi :roll: Skoro mokre jest kolo zapasowe, to nie sądzę, żeby winna była powiedzmy dziura w błotniku. A jak widać przyczyną był brak podłogi, co jest same w sobie szokujące :shock:Audi Sport pisze:Wychodzę z założenie, ze jak czegoś nie wiem na dany temat to się nie wypowiadam, niektórym widocznie to nie przeszkadza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Murdzi pisze:jak coś kapie z góry, to raczej dziura nie może być z boku tak jak piszą niektórzy.