[sprzedawca] forumowicz duo
ja ze swojej strony dodam zer troche duo rozumiem,tez mi sie zdarzaja wpadki.czasami jest poprostu tak ze czesc na polce okazuje sie jednak nienajlepsze i starasz sie zalatwic druga.
ze swej strony minus maly za brak komunikacji.
klika ze kupuje.co wiecej przelewa flote..ale zapomina podac adres do wysylki.pisze pw.jesli po tygodniu sie odzywa czy juz wyslalem wiec wysylma na adres z przelewu.
czesto tylko takie wplaty sa robione z kont cioc wujkow sasiadow kochanek kochankow itp....
potem ciocia wujek ma niespodzianke bo paczka dociera do nich...
klika ze kupuje.co wiecej przelewa flote..ale zapomina podac adres do wysylki.pisze pw.jesli po tygodniu sie odzywa czy juz wyslalem wiec wysylma na adres z przelewu.
czesto tylko takie wplaty sa robione z kont cioc wujkow sasiadow kochanek kochankow itp....
paaaanie kochany, ja leje ze swojego dzbanka tylko :mrgreen: paczka wpadła prosto w moje ręce. Wydaje mi się, że pisałem pw z adresem, jezeli nie to przepraszam - tak czy siak wszystko jest ok. Transakcja zakonczona - udana, dzieki i pozdrawiam.tomkom1 pisze:ja ze swojej strony dodam zer troche duo rozumiem,tez mi sie zdarzaja wpadki.czasami jest poprostu tak ze czesc na polce okazuje sie jednak nienajlepsze i starasz sie zalatwic druga.
-
- Forum Audi 80
Duo, utwórz sobie własny regulamin, wpisz jasno i wyraźnie że masz 2 tyg na wysyłkę.
Na ..uj mają Ci tyłek obrabiać, tak będziesz miał zabezpieczenie.
Proponował bym uporządkować temat, szczególnie wywalić wypowiedzi Pana, który szkoły raczej na oczy nie widział, plus do tego adwokata z Rzeszowa... Temat jest Łukasza i on ma się tu wypowiadać, a nie jego ciotka Wiesława czy kolega z podwórka.
A ja polecam Duo, kiedy nie zadzwonię zawsze odbiera, trzeba po prostu trafić na otwartą linię. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na ..uj mają Ci tyłek obrabiać, tak będziesz miał zabezpieczenie.
Proponował bym uporządkować temat, szczególnie wywalić wypowiedzi Pana, który szkoły raczej na oczy nie widział, plus do tego adwokata z Rzeszowa... Temat jest Łukasza i on ma się tu wypowiadać, a nie jego ciotka Wiesława czy kolega z podwórka.
A ja polecam Duo, kiedy nie zadzwonię zawsze odbiera, trzeba po prostu trafić na otwartą linię. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
duo pisze: tym życzę aby na swojej drodze życia spotkali choć raz jakąś ładną dziewczynę i zajęli się wreszcie czymś konstruktywnym
I to będzie najlepsza puenta tych niecnych rozważań na temat osoby Łukasza <ok>
poprawione
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2012, 16:28 przez jaro81, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja zakupiłem u duo sondę lambda tydzień temu. Kontakt urwał się po dokonaniu przelewu na jego konto, a widać że wiadomości jednak odczytuje i loguje się na forum.
Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie nie informowani/lub tacy którzy czują się olewani - reagują agresją (stąd dużo negatywnych opinii na forum). Duo jak widać jeszcze do tego nie doszedł.
Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie nie informowani/lub tacy którzy czują się olewani - reagują agresją (stąd dużo negatywnych opinii na forum). Duo jak widać jeszcze do tego nie doszedł.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Może właśnie duo takiego regulaminu nie pisze, bo by go prostu sam nie był w stanie przestrzegać :roll:w.a.n.t.e.d pisze:Duo, utwórz sobie własny regulamin, wpisz jasno i wyraźnie że masz 2 tyg na wysyłkę.
obrabianie tyłka znikąd się nie bierze. Jak ktoś nie wywiązuje się ze zobowiązań to nie dziwota że ludzie się wkurzają. Jak ktoś sobie może pozwolić na czekanie miesiąc na części i mu samochód potrzebny hobbystycznie - to opieszałość duo mu zapewne przeszkadzać nie będzie.w.a.n.t.e.d pisze:Na ..uj mają Ci tyłek obrabiać, tak będziesz miał zabezpieczenie.
Swoich partnerów w interesach traktuje poważnie i tego samego niestety wymagam od innych.
Na Allegro wysyłka z tygodniowym opóźnieniem już jest traktowana niezbyt dobrze. Jakby duo zaczął w ten sposób postępować na Allegro to w moment by zebrał same negatywy i zakończył karierę sprzedawcy. Na forum taka opieszałość mu uchodzi płazem, bo większość ludzi przymyka oko - taka jest prawda.
Ja zamówionej sondy nie dostałem do tej pory, choć duo twierdzi że wysłał. Zapłatę za sondę zrobiłem mu 16 września, więc za tydzień minie miesiąc (edytuję ten post 8 października) co uważam za lekką przesadę. Do tego duo ściemnia że sondę wysłał.
3 raz kupuję coś od Duo poprzednio problemów nie było, tym razem niestety rzecz za 35 zł a czekam na nią już prawie miesiąc kasa przelana na konto a towaru niema. Jedyna odpowiedz jaką dostałem to to że "paczka jest już w powietrzu" całkiem dosłownie trzeba to potraktować, napisałem, aby oddał kasę to kupię co potrzebuję gdzie indziej oczywiście cisza. Zostawię to bez dalszego komentarza. WSTYD !!!!