Hehe, odkręcony był tylko wahacz z przodu w skuterze i wszedł bez problemumanfred19 pisze:Łosz kur...cze jak on się tam zmieścił :mrgreen:
To 1.6 bardzo fajnie chodzi: <ok>
A przy okazji znalazłem straszny film...:
kolego chyba to częsty przypadek w tych silnikach bo u mnie tez sporadyczny błąd czujnika halla i jak mówisz na gazie czasem potrafi przerwać, dziwne fazy:Pmanfred19 pisze:pawełek a powiedz mi jaka instalacje gazową masz?? Ogólnie jak się silniczek sprawuje?? Mój miewa czasem dziwną bolączkę. Raz na jakiś czas w przedziale obrotów między 3500-4000 przydławi się i jak mocniej depnę to potrafi strzelić na gazie. Na benzynie tylko się przydławia. Taki jakby chwilowy spadek mocy. Wywala mi sporadyczny błąd czujnika halla. Stukowca na pewno mam padniętego i czeka na wymianę. Ogarnę też halla i mam nadzieję że będzie spokój. Poza tym zjawiskiem i niedostatkiem mocy na silnik nie mogę narzekać. Pojechałem do Anglii i wróciłem bez żadnego zająknięcia
Piękny lakier na zdjęciach, zobaczymy jak przyjedzie kurierATLAS pisze:Nie poleruj rantów, piękny lakier na nich jest. Łatwiej utrzymać w czystości, a felgi będą się wydawały większe niż z polerowanymi rantami.