[Tarnów]Spoty itp.
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
[ Dodano: 2012-08-18, 21:17 ]
uzgodnione...
[center]spot jutro tj. NIEDZIELA o godz. 15:00
Centrum Handlowe Echo
ul. Błonie 2
33-100 Tarnów[/center]
czyli słynny KERFUR :mrgreen: - bedziemy sie ustawiac tam jak DEICHMANN tylko tam bardziej na koncu.. tam zawsze jest spokoj bo blisko kerfura to pewnie duzo samochodów bedzie bo niedziela to ludziska na zakupy jezdza.
pomysł jest taki zeby sie zebrac pod kerfurem a potem moze przejedziemy pod Bruk-Bet, tam jest fajna kostka i fajna miejscowka ogolnie, fajne fotki mozna zrobic jak ktos ma ochote, wszystko do ustalenia jutro.
Pisac kto chetny i czy pasuje i dozobaczenia...
....moje auto w proszku... jutro bede składał ale moze zdąze :mrgreen:
wiem wiem, niedziela :mrgreen: bede napewno.
[ Dodano: 2012-08-18, 21:26 ]
audi_1.9_aaz, wpadaj jutro, reszta tez... zebym nie musial osobicie zaproszen wysylac :mrgreen:
uzgodnione...
[center]spot jutro tj. NIEDZIELA o godz. 15:00
Centrum Handlowe Echo
ul. Błonie 2
33-100 Tarnów[/center]
czyli słynny KERFUR :mrgreen: - bedziemy sie ustawiac tam jak DEICHMANN tylko tam bardziej na koncu.. tam zawsze jest spokoj bo blisko kerfura to pewnie duzo samochodów bedzie bo niedziela to ludziska na zakupy jezdza.
pomysł jest taki zeby sie zebrac pod kerfurem a potem moze przejedziemy pod Bruk-Bet, tam jest fajna kostka i fajna miejscowka ogolnie, fajne fotki mozna zrobic jak ktos ma ochote, wszystko do ustalenia jutro.
Pisac kto chetny i czy pasuje i dozobaczenia...
....moje auto w proszku... jutro bede składał ale moze zdąze :mrgreen:
wiem wiem, niedziela :mrgreen: bede napewno.
[ Dodano: 2012-08-18, 21:26 ]
audi_1.9_aaz, wpadaj jutro, reszta tez... zebym nie musial osobicie zaproszen wysylac :mrgreen: