Audi 80 B4 1.9 Turbo Dieselek - wiosna 2014 work in progress
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
Audi 80 B4 1.9 Turbo Dieselek - wiosna 2014 work in progress
Witam chciałbym pokazać wam moją B4 z 1992 roku której szczęśliwym posiadaczem jestem od 2 czerwca 2012 roku:). Jest to moje pierwsze autko:) prawko zdałem w kwietniu (za pierwszym razem :mrgreen: )
Autko ma uznawany za muła i paliwożercę silnik AAZ (1.9 TD 75 km), w rzeczywistości nie jest tak źle:) pali ok 5-5,5 litra na setkę i chodzi dość ładnie:)
Kupiłem go w Nowym Sączu za 5 150 zł (cena wywoławcza 5 800)
Nie jest wyposażony zbyt dobrze bo nie ma ani elektrycznych szyb ani lusterek ale nie przeszkadza mi to:):):)
Z wyglądu jest ok nie jest zbyt poobijany a lakier jest dość ładny choć widać ślady po kolizjach lecz niewielkich:) przebieg który wskazuje licznik (niewiele ponad 270 tys km) wygląda na oryginalny lecz pewności nigdy nie ma:)
, , ,
zima się skończyła więc pora na letnie buciki
za nieduże dość pieniądze kupiłem felaśki 16" z gumami co jeszcze polatam trochę
więcej foto na 2 str
ostatnio udało się dostać zaślepki pełne w zderzak bo moje były koszmarne pod halogeny z których i tak jednego nie było;p na razie bedzie
nowe graty powoli dochodza do auta:) wlasnie przyszla blenda na tylna szybe i zalozone 3 swiatlo stopu
zdjecia dodam jutro
obiecane zdjęcia z przymiarki blendy i trzeciego światła stopu
światło stop na razie takie ale będzie zmieniane (trochę nie przemyślałem tego zakupu ale to w swoim czasie)
a tu blenda wczoraj wieczorem przyszła
a tu zdjęcie z przymiarki
więcej zdjęć na str 3
komentujcie czy się wam podoba
wiosna 2014 przygotowania w toku...
więcej zdjęć na 3 str
Autko ma uznawany za muła i paliwożercę silnik AAZ (1.9 TD 75 km), w rzeczywistości nie jest tak źle:) pali ok 5-5,5 litra na setkę i chodzi dość ładnie:)
Kupiłem go w Nowym Sączu za 5 150 zł (cena wywoławcza 5 800)
Nie jest wyposażony zbyt dobrze bo nie ma ani elektrycznych szyb ani lusterek ale nie przeszkadza mi to:):):)
Z wyglądu jest ok nie jest zbyt poobijany a lakier jest dość ładny choć widać ślady po kolizjach lecz niewielkich:) przebieg który wskazuje licznik (niewiele ponad 270 tys km) wygląda na oryginalny lecz pewności nigdy nie ma:)
, , ,
zima się skończyła więc pora na letnie buciki
za nieduże dość pieniądze kupiłem felaśki 16" z gumami co jeszcze polatam trochę
więcej foto na 2 str
ostatnio udało się dostać zaślepki pełne w zderzak bo moje były koszmarne pod halogeny z których i tak jednego nie było;p na razie bedzie
nowe graty powoli dochodza do auta:) wlasnie przyszla blenda na tylna szybe i zalozone 3 swiatlo stopu
zdjecia dodam jutro
obiecane zdjęcia z przymiarki blendy i trzeciego światła stopu
światło stop na razie takie ale będzie zmieniane (trochę nie przemyślałem tego zakupu ale to w swoim czasie)
a tu blenda wczoraj wieczorem przyszła
a tu zdjęcie z przymiarki
więcej zdjęć na str 3
komentujcie czy się wam podoba
wiosna 2014 przygotowania w toku...
więcej zdjęć na 3 str
Ostatnio zmieniony 16 lip 2014, 22:31 przez audi_1.9_aaz, łącznie zmieniany 19 razy.
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Plany na PLUS <ok>audi_1.9_aaz pisze:cycu-01, większe plany to wiosna jakieś alu myśle o innej kierownicy i marzą mi się lampy na tyl japan/usa ale jak narazie musi być seria. Myśle jeździc nią kilka lat więc myśle że uda mi się coś porobić:):)
Jestem nieco starszy i też zamierzam swoim jeździć długo, długo
Szerokości
Po prostu te auta mają duszę i charakter.. Przerobiłem Hondę, Golfa ale 80-tka ma to coś w sobie co ciągnie mnie do niej i nigdy się z nią nie rozstanę.. <ok> Wielu znajomych się mnie pyta czemu jeżdżę starym dziadko wozem, ale oni tego nie zrozumią bo to trzeba czuć i kochać. A zdanie o planach takie jak mojego przed mówcy <ok>pawełek pisze:Plany na PLUS <ok>audi_1.9_aaz pisze:cycu-01, większe plany to wiosna jakieś alu myśle o innej kierownicy i marzą mi się lampy na tyl japan/usa ale jak narazie musi być seria. Myśle jeździc nią kilka lat więc myśle że uda mi się coś porobić:):)
Jestem nieco starszy i też zamierzam swoim jeździć długo, długo
Szerokości
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
Ostatnimi czasy ze względu na brak kasy by w końcu coś zrobić z nudów wziąłem się za virtual tuning, a że nie jestem w tym zbyt dobry to wielkie cuda nie wyszły. Chciałbym wam pokazać foty i czekam na komentarz ponieważ chciałbym by moja niuńka przypominała coś takiego:
, ,
pozdrawiam
, ,
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 16:09 przez audi_1.9_aaz, łącznie zmieniany 3 razy.
- sebastianred94
- Forum Audi 80
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
dzięki a jakby ktoś z was lubił poprzerabiać auta w photoshop to zapraszam na stroneładny virtual:)
http://www.amatorskituning.hpu.pl <ok>
[ Dodano: 2013-01-24, 08:27 ]
zimowa sesja
, , , , ,
zrobiłem kilka fotek z nudów to pomyślałem że wrzucę
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 16:15 przez audi_1.9_aaz, łącznie zmieniany 1 raz.