czy jest ktoś chętny na spota z Warszawy i okolic... niedziela południe, wieczór ? :mrgreen:
kawka i gadka o furach w standardzie ... miejsce do obgadania ruszcie się panowie...
ja jestem na TAK :mrgreen:
Ja jestem z Pruszkowa więc mogę do was do Piaseczna dojechać. Możemy tez się spotkać w Piastowie przy Tesco... może być około 19.00. Ważne żeby ludzi było więcej niż nas dwóch
Hehe co do większej ilości osób to znając życie będzie ciężko....może Maszu by się pojawił, chociaż nie wiem jak u niego z urlopem jest Ja siedzę teraz na Żoliborzu i w zasadzie w każde miejsce mogę podjechać.
Jak stacjonujesz na Żoliborzu to może spotkamy się w połowie drogi... godzina 19.00 może Blue City na samym dachu, miejscówka spoko :mrgreen: Do 20.00 mielibyśmy czas.... a zawsze można się przenieść w inne miejsce
manfred19 odstaw te odżywki bo zostaniesz pominięty Spot się udał, klimat zachodzącego słońca był, kilka audi było, doborowe towarzystwo było tylko was zabrakło... a jak znajdzie trochę czasu kolega deejay.ftb to napewno profi fotki wrzuci na Foruma :mrgreen: