[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Chwalę chwalę
Więc jak widać, długo szukany i wymarzony tylny zderzak S2/compi, ciesze się że mam ten ból już za sobą.
Żana dzięki za kuriera.
Dzięki piku
Więc jak widać, długo szukany i wymarzony tylny zderzak S2/compi, ciesze się że mam ten ból już za sobą.
Żana dzięki za kuriera.
Dzięki piku
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 18:18 przez sagem, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Audi 80 Klub
lezy, czeka, nie motam u siebie wiec jest szansa na pogadanke przy harnasiu :mrgreen:sagem pisze:Nio będzie, jak mi dołożysz wiesz co majstro ;P
trzeba będzie odnowić nasze negocjacje na grabinie
warto poczekac jeszcze troche... 8-)sagem pisze:no i mam nadzieje że kiedyś wyjedziesz swoim wreszcie ;]
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
harnas znów promocja w lidlu ?keczy pisze:lezy, czeka, nie motam u siebie wiec jest szansa na pogadanke przy harnasiu :mrgreen:sagem pisze:Nio będzie, jak mi dołożysz wiesz co majstro ;P
trzeba będzie odnowić nasze negocjacje na grabinie
warto poczekac jeszcze troche... 8-)sagem pisze:no i mam nadzieje że kiedyś wyjedziesz swoim wreszcie ;]
no majster mam nadzieje że warto, tyle czasu zamknieci sam na sam to musi robic :shock:
A zobaczyć nie zaszkodzi, najwyżej se tylko przymierzę <ok>chmiel25 pisze:Ej samsung zostaw ori jak masz teraz z bleda RS2 wcale fajnie to nie bedzie wygladac.
Juz niech zostanie blizniak uposledzony :mrgreen:
Nie wiem czemu jak patrze na twojego Avanta to jakbym widzial swojego :mrgreen:
I ciesze sie ze posyedlem w dobra strone :mrgreen:
Nie to ja się cieszę że mogę naśladować najlepszych
Dziś zdesio zamontowany, i pojechał do lakiernika, na przyszłą sobotę do odbioru
Ja tymczasem, dalej do garażu, póki zderzaków nie ma na aucie mogę wszystko dobrze poczyścić i poprawić po fabryce
Pozdro
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
22.08.2012
Zderzak tylny S2/compi już na aucie, jestem zadowolony, lakiernik się spisał.
Dziś tylko jedno foto podglądowe z telefonu, jutro lub po jutrze wrzucę porządniejsza sesje i lepszym aparatem.
,
A przy okazji jako że mam wolne to wpadł całkiem fajny sub + wzmacniacz, podłączone tylne głośniki i syczki i powiem szczerze że świetnie to gra, jak na moje wymagania CA wystarczy. Wszystko puściłem na nowych kablach. Jeszcze tylko to dobrze umiejscowić i pomontować.
Dzięki Żana za załatwienie
Pozdro
Zderzak tylny S2/compi już na aucie, jestem zadowolony, lakiernik się spisał.
Dziś tylko jedno foto podglądowe z telefonu, jutro lub po jutrze wrzucę porządniejsza sesje i lepszym aparatem.
,
A przy okazji jako że mam wolne to wpadł całkiem fajny sub + wzmacniacz, podłączone tylne głośniki i syczki i powiem szczerze że świetnie to gra, jak na moje wymagania CA wystarczy. Wszystko puściłem na nowych kablach. Jeszcze tylko to dobrze umiejscowić i pomontować.
Dzięki Żana za załatwienie
Pozdro
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 18:25 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.