Witam wszystkich.Posiadam Audi 80 2.0 ABT.Forum znalazłem przez przypadek.Bardzo dużo mi pomogło.Dzięki forum dużo zaoszczędziłem niepotrzebnej pracy no i oczywiście pieniedzy:)
to i Ja grzecznie się przywitam...Marek z Brzezin k.Łodzi,było A4 1,8 T z 2000r,b4 z 91r.ABK,teraz srebrne be4 z 93r ABT
Pozdrowionka serdeczne FOR ALL !!!
Siema :] mam na imie Mariusz jestem mieszkam w Łazach , od niedawna jestem posiadaczem Audi 80 b4 92r 2,8 v6 Stag 4 automat , Forum znalazlem szukajac informacji jak naprawic swoj nowy nabytek a konkretnie automat
Witam Wszystkich . Mam na imię Jacek posiadam od niedawna B4 z 94 r. w Avancie z climatronikiem . Mam Problem Z odprowadzaniem wody leje się na dywanik pasażera
czy ktoś miał podobny i co z tym zrobić? Poza tym trochę znam się na tym i owym więc śmiało jak w dym!! Pozdrawiam Jacek <piwo> <piwo>
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez dziedzic-jd, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamil, Częstochowa toczę fele po mieście białą Audi 80 B3 z wolnossącym dieslem, o forum dowiedziałem się szukając treserów do mojego zetora, pozdrawiam
Alex z Łodzi wita
Jeżdżę jako pasażerka w różowym audi cabriolet.
Skąd się tu wzięłam? Właściciel auta został zaproszony na niedzielnym dellu na spot w Łodzi, to i ja się wkręciłam