[B4 ALL] obrotomierz VDO a UN4
FranoF1 pisze:Frano dlaczego krzyczysz :?: Spokojnie.Bastek pisze: człowieku czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem :?: :?: :?:
wyżej pisałem, że da sie założyć obrotomierz z UN4 do licznika VDO... :!:
Od początku jak tu jestem zauważyłem że jest jakoś tak ze wyczuwa się taką nie chęć i karzdy czeka żeby ktoś coś napisał źle i żeby go zje@#$.
Wyluzujcie Panowie.
PEACE
nie krzyczę, może troszkę podniosłem ton...trochę wyrozumiałości... dziennie są wałkowane podobne tematy…a ludziom niechęć się używać wyszukiwarki…minon1 pisze:Frano dlaczego krzyczysz :?: Spokojnie.Bastek pisze: człowieku czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem :?: :?: :?:
wyżej pisałem, że da sie założyć obrotomierz z UN4 do licznika VDO... :!:
Od początku jak tu jestem zauważyłem że jest jakoś tak ze wyczuwa się taką nie chęć i karzdy czeka żeby ktoś coś napisał źle i żeby go zje@#$.
Wyluzujcie Panowie.
PEACE
pozdrawiam i sorrki za off topic
- grzesiek.sz
- Forum Audi 80
Hej czyli jesli dobrze zrozumiałem to obrotek UN4 można po małym rezanku zamontować w zegarach VDO
A jak jest z obrotką z C4 różni się czymś oprócz tego że nie ma zintegrowanego zegarka od obrotomierza UN4 bo miałem taką obrotkę VDO z C4 i nie pasowała więc odesłalem gościowi
Kolejną obrotkę kupiłem już VDO z B3 ale niestety była uszkodzona sprężynki na których była ośka obrotomierza były wygiete i wskazówka się zatrzymywała a w tym od C4 ładnie chodziła, więc i ta musiałem odesłać.
Niestety BC u siebie nie zamontuję bo to gaźnik
Teraz się zastanawiam czy kupić od UN4 czy poczekać spokojnie na taka jaka mi będzie pasować
A jak jest z obrotką z C4 różni się czymś oprócz tego że nie ma zintegrowanego zegarka od obrotomierza UN4 bo miałem taką obrotkę VDO z C4 i nie pasowała więc odesłalem gościowi
Kolejną obrotkę kupiłem już VDO z B3 ale niestety była uszkodzona sprężynki na których była ośka obrotomierza były wygiete i wskazówka się zatrzymywała a w tym od C4 ładnie chodziła, więc i ta musiałem odesłać.
Niestety BC u siebie nie zamontuję bo to gaźnik
Teraz się zastanawiam czy kupić od UN4 czy poczekać spokojnie na taka jaka mi będzie pasować
- grzesiek.sz
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
W sklepach elektronicznych są dostępne. Lub ewentualnie allegro:
http://www.allegro.pl/item257737795_now ... _iso_.html
- grzesiek.sz
- Forum Audi 80
no właśnie, z tych można coś wyrzeźbić... a bdyby ktoś chciał to mogę sprzedać ORI piny z płyty głównej - powiedzmy po 1złLabiel pisze:W sklepach elektronicznych są dostępne. Lub ewentualnie allegro: