[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Gratuluję uruchomienia Climatronica
Działaj dalej, ja jeśli ogarnę temat klimatyzacji u siebie, to tylko i wyłącznie klima manualna, bo do Climatronica chyba cierpliwości mi nie styknie, nie wspomniwszy już nawet o tym, że robiąc to na instalacji z B4 ma się jeszcze trudniej a jakbym robił to właśnie na panelu od B4 <ok>
Działaj dalej, ja jeśli ogarnę temat klimatyzacji u siebie, to tylko i wyłącznie klima manualna, bo do Climatronica chyba cierpliwości mi nie styknie, nie wspomniwszy już nawet o tym, że robiąc to na instalacji z B4 ma się jeszcze trudniej a jakbym robił to właśnie na panelu od B4 <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dzięki
Co do trudności montażu tronica to nie ma porównania, do tego z B4 masz dokładne schematy, kody błędów, od groma części do tego i wtyczkę pod wyświetlacz temp. zew. Do tego starego jedno wielkie gufno, bezsensowny schemat ukazujacy jedynie co z cyzm jest połączone, a kody błędów jakimś cudem znalazłem na pewnej niemieckiej stronie Ale ważne, że wszystko działa jak fabryka chciała i jeszcze długo posłuży <ok>
A i front już prawie skompletowany tylko się nieco koncepcja zmieniła
Co do trudności montażu tronica to nie ma porównania, do tego z B4 masz dokładne schematy, kody błędów, od groma części do tego i wtyczkę pod wyświetlacz temp. zew. Do tego starego jedno wielkie gufno, bezsensowny schemat ukazujacy jedynie co z cyzm jest połączone, a kody błędów jakimś cudem znalazłem na pewnej niemieckiej stronie Ale ważne, że wszystko działa jak fabryka chciała i jeszcze długo posłuży <ok>
A i front już prawie skompletowany tylko się nieco koncepcja zmieniła
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dzięki Czego się nie robi z miłości wtedy siły same się znajdująkeczy pisze:gratulacje bracie, kawal dobrze wykonanej pracy <ok> skad Ty wziales na to sily? 8-)
jakop13, Dzięki
wujo1, Spoko, dzwoń jutro czyli dzisiaj to pomogę jak tylko będę mógł
GSF, Dzięki, porządek musi być, bo burdelu nie cierpię <ok>
Dokładnie, wgnioty wyrównane szpachlą i angel eyes już na aucie, do końca miesiąca to ogarnę i się pochwalę co żem poskręcał <ok>KoralB3 pisze:wieeeeedziałem stasiu wiedziałem ! jednak szpachlen machen dokładken angel eyes <wodka>
Zapraszam Piotruś, będzie wóda, dziwki i lasery :mrgreen: <wodka> <pijak> <pijaczek> Ci ten przód wreszcie spasujemy :mrgreen: <wodka>KoralB3 pisze:miejmy nadzieje że tak jak gadaliśmy po nowym roku będziemy mieli okazję się spotkać
Niech mi tylko ziomek zda prawko a audi wytrzyma trasę i lecimy :!: :!: <tance> <tance> <tance> .Jak chcesz mi przód spasować to pożycz od sąsiada traktor jakiś <ok>Audi Sport pisze:KoralB3 napisał/a:
miejmy nadzieje że tak jak gadaliśmy po nowym roku będziemy mieli okazję się spotkać
Zapraszam Piotruś, będzie wóda, dziwki i lasery :mrgreen: <wodka> <pijak> <pijaczek> Ci ten przód wreszcie spasujemy :mrgreen: <wodka>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
A co ma nie wytrzymać, trasa przecież mniej męcząca niż miasto <ok> Trzymam za słowo, niedługo się widzimy <pijak> <wodka> <pijak> <wodka> :mrgreen:KoralB3 pisze:Niech mi tylko ziomek zda prawko a audi wytrzyma trasę i lecimy :!: :!: <tance> <tance> <tance>
Jak swój spasowałem (angele pięknie się wpasowały :mrgreen: ) to u Ciebie to bez problemu zrobię :mrgreen: Traktor się jakiś skołuje :mrgreen:KoralB3 pisze:Jak chcesz mi przód spasować to pożycz od sąsiada traktor jakiś <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nadejszła wiekopomna chwiła, po wielu latach front B3 powrócił w pięknym stylu <ok>Miał być z 80'tki ale nie mogłem dostać ori lamp w dobrym stanie i dobrej kasie Pozostało jedynie zakupić listwę i wtedy spasować front na gotowo Do tego z tyłu lekka gleba jakieś -40-50mm, z przodu w najbliższym czasie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: