[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Audi Sport, powloka ogarnieta, na poczatek poszla biala baza i nastepnie biala perla, nie bylem do konca zadowolony wiec dalem blekitna perle, ciagle bylo malo wiec na kolejna warstwe poszla zielona, czerwona, zolta i kremowa perla a gdzies po drodze wpadla srebrna perla, z czystej ciekawosci dalem jeszcze pomaranczowy brokat jako ost warstwe i 5 warstw bezbarwnego <ok> wyszlo tak, ze w kazdych warunkach jest delikatnie inny kolor pzdr
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Azevy pięknie wyszły <ok>
FrenzE, Hakiem nie wzmocnisz tyłu a raczej go osłabisz, bo cały impet uderzenia hak przeniesie na elementy mocujące :roll: Najlepszą opcją wy było wstawienie podłużnic z wersji US, kwestia przeszczepienia <ok>
FrenzE, Hakiem nie wzmocnisz tyłu a raczej go osłabisz, bo cały impet uderzenia hak przeniesie na elementy mocujące :roll: Najlepszą opcją wy było wstawienie podłużnic z wersji US, kwestia przeszczepienia <ok>
Niestety, trafisz na jakiegoś przymuła z opóźnioną reakcja co wygląda jakby ćpał i cała Twoja rpbota na marne Takich to tylko okładać po mordzie aż się ocknie :roll:FrenzE pisze:ludzie jeździć nie umieją
no wiem w ciągu pół roku dwie klepy i na razie jedna klapa zmieniona - druga czeka na farbę i moce urzędowe - a w takich przeszczepach to jestem kiepski - jak byś kazał mi zrobić przeszczep z dwóch ciągników jeden to spoko - a z resztą ile takie bety kosztują i skąd dorwać - u mnie złomownia nie wycina takich elementów i leci wszystko na hutę
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
FrenzE hak Ci pomoże ale nie przy mocnych uderzeniach na mnie 2 lata temu się babka śliznęła zimą i wbiła mi się przodem centralnie w hak, u mnie nic się nie stało, u niej zderzak raczej do wymiany. Ale jak kumplowi przywalił gość w tył z impetem to już nie było tak kolorowo.
keczy, rozumiem, że budujesz napięcie ale zdradził byś chociaż docelową barwę auta
keczy, rozumiem, że budujesz napięcie ale zdradził byś chociaż docelową barwę auta
Domyślam się Tighe, keczy zdjęcia z klepy są tutaj https://audi80.pl/audi-80-b3-18-90km ... t41715.htm - kiepska jakość telefonem. Niestety nasze B3-ujeczki nie mają wzmocnienia i blacha zawija się do przodu - za drugą prawie miałem na butli z gazem bo dziadek wjechał pod zderzak - a haka i tak szukam bo pasuje coś lekkiego ciągnąć - choćby przyczepkę po ropę na stację bo dużo mi schodzi.
A z tym okładaniem po masce to dobry pomysł Audi Sport, jak by mi teraz ktoś moją bestyjkę skasował to bym się chyba pociął
A z tym okładaniem po masce to dobry pomysł Audi Sport, jak by mi teraz ktoś moją bestyjkę skasował to bym się chyba pociął
- Audi Sport
- Forum Audi 80