A jak to hamuje?sagem pisze:Drażni jeszcze mój wzrok to, ze tarcza z zacisku girling 60 wygląda jak z tico
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dobrze hamuje, ale mogło by zawsze lepiej. Skoro taki hamulec montowali w S2 i AAH to znaczy że powinien dać radę, ale opinie są średnie na ten temat.!StaSiu pisze:A jak to hamuje?sagem pisze:Drażni jeszcze mój wzrok to, ze tarcza z zacisku girling 60 wygląda jak z tico
Pawełek no zdjęcie mi też się podoba
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
po dwóch hamowaniach z 2xx, galaretka. na miasto bardzo ok ale na szybsze kursy niestety słabe.sagem pisze:Dobrze hamuje, ale mogło by zawsze lepiej. Skoro taki hamulec montowali w S2 i AAH to znaczy że powinien dać radę, ale opinie są średnie na ten temat.
ktoś już chyba kombinował z kompletem z focusa rs mk1 4x108?
mechanicznie super ale koło mi nie podchodzi w tym aucie akurat. Wiem, fajnie sie pisze ale trudniej wykonać i o gustach się nie dyskutuje.
pzdr i powodzenia magik
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki, na prawdę miło się to czyta. :oops: :oops:
szuan, to prawda że strasznie puchną przy hamowaniach z 200+, ale ja często po wyżej 200 się nie napędzam bo obroty łapią 7 tys.
Co do koła to wiem, wiem w tym roku już tak zostanie, ale na następny sezon będę chciał założyć jakieś na prawdę fajne kółko, rzadko spotykane. Na pewno będę się w tej kwestii radził bo jest od kogo. :->
Niki20, jedną boczną kratkę już mam, dokupię drugą i zobaczymy, ktoś już kiedyś mi tak radził, nie wiem czy nie Słonik.
A znaczka OOOO chyba nie będę montował, no chyba ze będzie US. <ok>
A no i jeszcze przerobiłem BLOW OFF'a wg. przepisu Adama i jest fajniej.
Zrobiłem też sobie wakacyjny wyjazd... do pełnego baku weszły 63 litry benzyny pod korek, na tym zrobione 750 KM trasą w 90%, czasami i 200 było na liczniku, no i jak podjechałem pod dom BC wskazało że mam jeszcze paliwa na 110-120 Km. Jest miło, autko mnie nie zawiodło. Trochę nie przyjemnie się jeździ bo dziurach, ale taki urok gleby.
Nie obyło się też bez pościgówek na trasie.
Zdrówka
szuan, to prawda że strasznie puchną przy hamowaniach z 200+, ale ja często po wyżej 200 się nie napędzam bo obroty łapią 7 tys.
Co do koła to wiem, wiem w tym roku już tak zostanie, ale na następny sezon będę chciał założyć jakieś na prawdę fajne kółko, rzadko spotykane. Na pewno będę się w tej kwestii radził bo jest od kogo. :->
Niki20, jedną boczną kratkę już mam, dokupię drugą i zobaczymy, ktoś już kiedyś mi tak radził, nie wiem czy nie Słonik.
A znaczka OOOO chyba nie będę montował, no chyba ze będzie US. <ok>
A no i jeszcze przerobiłem BLOW OFF'a wg. przepisu Adama i jest fajniej.
Zrobiłem też sobie wakacyjny wyjazd... do pełnego baku weszły 63 litry benzyny pod korek, na tym zrobione 750 KM trasą w 90%, czasami i 200 było na liczniku, no i jak podjechałem pod dom BC wskazało że mam jeszcze paliwa na 110-120 Km. Jest miło, autko mnie nie zawiodło. Trochę nie przyjemnie się jeździ bo dziurach, ale taki urok gleby.
Nie obyło się też bez pościgówek na trasie.
Zdrówka
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 18:43 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Heheh <ok> tez pare razy mi wypadł zanim mi się udało. Na płask od spodu góry kierownicy mocno ściśnięty dwiema trytytytkami <rotfl>Mabrothrax pisze:Jak żeś tak fajnie zamontował telefon do kiery na trytytkach? Bo ja ostatnio sobie zamontować próbowałem i przy doładowaniu 1.3 bara telefon mi pacnął w pysk, wyskoczył przy zapięciu 2 biegu :lol: