[1z] Zgasł silnik , problem z n109 ??
-
- Forum Audi 80
[1z] Zgasł silnik , problem z n109 ??
Witam stałem w korku , auto nagle zgasło , wczoraj podpinałem pod kompa wszystko Ok zero błędów, po podpięciu na ostro n109 odpaliło ,ale nie ma mocy , jest przerobiona instalacja od stacyjki, palenie na przycisk , gdzie powinno być podłączone zasilanie n109 ??
Ostatnio zmieniony 19 sie 2012, 00:16 przez maati76_45, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
pogrzebałem chwile przy tej dziwnej instalacji, na początku nie było zasilania na tym właśnie tak jak mówisz kabelku , poruszałem , pogrzebałem i teraz jest . muszę zainwestować w stacyjkę i zrobić to tak jak powinno być ;/ Puki co dzięki za zainteresowanie i pomoc
Ps.dlaczego nie mogę napisać posta w dziale Auto giełda ogłoszenia>ZAWIESZENIE ?
Ps.dlaczego nie mogę napisać posta w dziale Auto giełda ogłoszenia>ZAWIESZENIE ?
Nie ma za co <ok>maati76_45 pisze:Puki co dzięki za zainteresowanie i pomoc
Musisz mieć minimum 25 postów w dziale technicznym żeby dodawać ogłoszenia w dziale autogiełda.maati76_45 pisze:Ps.dlaczego nie mogę napisać posta w dziale Auto giełda ogłoszenia>ZAWIESZENIE ?
Poczytaj regulamin tam masz wsio czarno na białym
-
- Forum Audi 80
No wiesz sam nie wiem ale coś w tym jest , dziś robiłem trasę Rzeszów - Nowy Targ , auto w pewnym momencie znów zgasło , podłączyłem na ostro i chodziło, ale brak mocy , po dojechaniu do celu poruszałem kostką od stacyjki , auto zaczęło normalnie chodzić , i tak poza tym jeśli podepnę n109 na ostro , po wyłączeniu stacyjki auto gaśnie ,ale skoro jest na ostro to chyba nie powinno tak być co o tym myślicie??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Tu niema nad czym myśleć :mrgreen: ,bo nic w tym nienormalnego ,stacyjką włączasz i wyłączasz też zasilanie kompa ,więc silnik musi zgasnąć ,nawet z n109 na krótko 8-) Tylko silnik z pompą wtryskową na linkę , np. D i TD będzie dalej chodził ,w takim przypadkumaati76_45 pisze:dziś robiłem trasę Rzeszów - Nowy Targ , auto w pewnym momencie znów zgasło , podłączyłem na ostro i chodziło, ale brak mocy , po dojechaniu do celu poruszałem kostką od stacyjki , auto zaczęło normalnie chodzić , i tak poza tym jeśli podepnę n109 na ostro , po wyłączeniu stacyjki auto gaśnie ,ale skoro jest na ostro to chyba nie powinno tak być co o tym myślicie??
-
- Forum Audi 80
Panowie problem postawiłem na stacyjkę ,oddałem auto typkowi , wymienił kostkę , i po podłączał wszystko jak być powinno , usunął owy włącznik , instalacja była jak być powinna. W sobotę całą noc byłem w trasie , dojechałem do domku , w niedziele rano auto nie odpaliło , nie ma w ogóle prądu ,na " gaszaku " czyli n109 , jak myślicie gdzie mogę szukać winy? lecieć po całej instalacji ??
Pozdrawiam i z góry dzięki
Pozdrawiam i z góry dzięki
-
- Forum Audi 80