[b3 1.8s] Nie Zwykłe Audi 80 B3
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
wygląd zewnętrzny jak i wewnętrzny, ciasnota no i blacha, która i tak jest lepsza niż w gulfie 3... osobiście nie kumam całej fascynacji golfami...Przecież golf to prawie jak audi czym to sie różni
wujo1 pisze:keczy, to co zgłaszać że bluźni na forum
leże :lol: :lol:keczy pisze:a co tam wciskaj wykrzyknik, nie bedzie niemiec plul nam w twarz i dzieci germanil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dlatego że jest tani gwint i dużo fantów do niego za grosze , wystarczy pojeździć po złomach i się dorwie dużo ciekawych rzeczy do gólfa i coś ciekawego wychodzi tak samo jak to mój kumpel zrobił ze swojego golfa który już spoczął swoją służbęTighe pisze:osobiście nie kumam całej fascynacji golfami...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Po 2. mnie rozjeb... :mrgreen:keczy pisze:GerB3,GerB3 pisze:w golfie mogłem przynajmniej kanapę złożyć
po 1. kup znowu golfa
po 2. bee3 nie ma skladanych siedzen bo niby po co wozic wegiel w kabinie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
po 3. o so Ci chozi, zakladaj zderzak polakierowny i ciesz sie, ze nie masz jednego z kilkunastu milionow vw ktore gnija na ulicach
Tighe
GerB3 Daj już tymi golfami spokój, to niższa półka i nie zmienisz tego, tandetne wykończenie, kanciate kształty,jakieś kolorowe żarówki, licha blacha, Słabe wyposażenie dodatkowe Zresztą co Ty chcesz wozić w B3 ? Kup se zbiornik z tunelem na narty i jeździj w góry. Golfem możesz miał wozić jak nie masz haka to se siedzenia obalisz <ok>
-
- Audi 80 Klub