nie czytałeś, szpachel kupił, nie ma przodu z b4 to będzie tył :mrgreen:GerB3 pisze:A co tam z tyłu sie zepsuło że tak dupa siadła ?
[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Tighe, Dzięki się zobaczy jak to będzie w rzeczywistości wyglądać
Co do tych tablic to nie ma bata, tak łatwo się tym skurw.... nie dam :evil: Trzeba będzie studiować forum prawnicze :roll:
GerB3 Czytaj, a nie obrazki tylko oglądasz :mrgreen:
Co do tych tablic to nie ma bata, tak łatwo się tym skurw.... nie dam :evil: Trzeba będzie studiować forum prawnicze :roll:
Hehe w hurcie taniej to co miałem nie wziąć <ok>Tighe pisze:nie czytałeś, szpachel kupił, nie ma przodu z b4 to będzie tył
GerB3 Czytaj, a nie obrazki tylko oglądasz :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Fakt wszyscy byli zszokowani :shock: :mrgreen:trepek pisze:A było na forum audi 90 b3 z tyłem od b4
Ja tego błędu nie popełnijem ale musiałem go naprawić :mrgreen: Maluj lepiej dokładkę a nie się za spam bierzesz :mrgreen: Lakiej już ponoć masz, i tył dokładkę w kolorze też masz dostać więc nie pierd.. tylko pistolet w łapy i pryskaj dokładkę <ok>GerB3 pisze:Tu była B4 z tyłem B3
Zamknięte było bo typ na urlopieAudi Sport pisze:Lakiej już ponoć masz
no w kolorze jakimś bordowym czy coś takiego to równie dobrze niebieska moze byćAudi Sport pisze:tył dokładkę w kolorze
jakbym miał pistolet to bym całe auto pomalował, ja jestem mistrzem spraya, zresztą i tak nie będe malował z tyłu dokładka czarna będzie o ile będzie.Audi Sport pisze:tylko pistolet w łapy i pryskaj dokładkę
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to ja też mogę wpaść z paroma burakami <ok>pawelrybak15 pisze:lub buraki
Maniek ! Maniek ! <tance> <tance> <tance> <hura> <hura> <hura> teraz ja jestem sprajt a Ty jesteś pragnienie ! pseudo 90tka <ok> <wodka> <nunczako> <nunczako> <wodka> <wodka> <pijak> <pijak> <rotfl2> <rotfl2>
Paczaj jaki żem ci zderzok zrezoł <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
KoralB3, Chyba się skuszę na ten zderzaczek, idealnei pasuje do mej koncepcji <ok>
Dziś zjechał od mnie "stary eSBek" z wyrezanym Climatorniciem i jeszcze z paromi innymi wypasami Było tempo, hehe 2 dni roboty w tym drugi to 25h na nogach ale było warto :mrgreen: Pozostaje czekać aż właściciel założy temat <ok> Pozdrawiam kolegę forumowicza <ok>
Dziś zjechał od mnie "stary eSBek" z wyrezanym Climatorniciem i jeszcze z paromi innymi wypasami Było tempo, hehe 2 dni roboty w tym drugi to 25h na nogach ale było warto :mrgreen: Pozostaje czekać aż właściciel założy temat <ok> Pozdrawiam kolegę forumowicza <ok>