[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
Tył lewy, od strony kierowcy. Na razie nie cieknie, ale też do końca nie odbija. Miałem z nim problemy zimą, dlatego chce to dziadostwo wymienić i będzie święty spokój.
BTW, !StaSiu, mam u siebie zamiar zrobić w podobny sposób naklejki na tylnej szybie co Ty masz. Będą to inne stickery, aczkolwiek też po lewej stronie, więc od razu pytam czy nie masz nic przeciwko, bo nie chcę być uznawany za kseroboya :mrgreen:
BTW, !StaSiu, mam u siebie zamiar zrobić w podobny sposób naklejki na tylnej szybie co Ty masz. Będą to inne stickery, aczkolwiek też po lewej stronie, więc od razu pytam czy nie masz nic przeciwko, bo nie chcę być uznawany za kseroboya :mrgreen:
www.odjazdowenaklejki.pl <ok>Murdzi pisze:BTW, !StaSiu, mam u siebie zamiar zrobić w podobny sposób naklejki na tylnej szybie co Ty masz. Będą to inne stickery, aczkolwiek też po lewej stronie, więc od razu pytam czy nie masz nic przeciwko, bo nie chcę być uznawany za kseroboya
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Małe foto ze spotu, pogoda troche niedopisała, ale stali bywalcy nie zawiedli <ok>
https://audi80.pl/spot-olecko-26-sie ... 788,15.htm
https://audi80.pl/spot-olecko-26-sie ... 788,15.htm
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Ostatnio coś zaczęło mi skrzypiec przy skręcaniu kierownicą. Psikałem smarem po maglownicy, po gumie na przekładni, po końcówkach drążków, a zawijanie statków do portu było przy każdym skręceniu kierownicą, szczególnie w prawo. A wczoraj trochę popadało i... cisza jak makiem zasiał. Dzisiaj już elegancka pogoda, a maglownica milczy. Czary :shock: Od razu mówię, że łożyska amortyzatorów są ok, więc to nie one powodowały to jęczenie...