[Audi 8B coupe- na nowym zawiasie SPRZEDAM 507-203-208
[Audi Coupe by kwiatu88] Wiosna2012-> dużo nowych fot!!!
Dziś urwałem się wcześniej z pracy, telefon-> komputer i przesyłanie zdjęć na forum. I nie ma ich już tak mało. Proszę o opinie i sugestie. Dokładka Kameia kupiona czeka na lakiernika, zdjęcie nowych kół też jest i tu gorąca prośba do Was, poradźcie mi na jaki kolor pomalować koła, a może część pomalować część w polerkę??
Na montaż czekają już rączki z podświetleniem W soczewę zawitał HID 4000k ale efekt nie do końca mi się podoba.
Na montaż czekają już rączki z podświetleniem W soczewę zawitał HID 4000k ale efekt nie do końca mi się podoba.
wszystko jest tylko kwestią gustukwiatu88 pisze:soczewki kupielm tak pomalowane, myslisz ze ładniej by się zrobiło??
nie mówie, że podjeżdża tandetą, moim zdaniem dwururka ładniej wygląda i do tego ładniej wypełnia miejsce na wydech w zderzakukwiatu88 pisze:co do końcówki to uważam że nie podjeżdża tandetą, a jeżeli tak to jaki wydech
Audi Coupe na nowym zawiasie/ prace trwają 08/2012
Dodaję kilka nowych zdjęć, zaciski po regeneracji poszły do malowania.
Zawias zmieniony na kit Mts'a -40/-40
Moim zdaniem przód delikatnie za wysoko, ale myślę że jeszcze pójdzie w dół jak się ułoży.
kolejnymi krokami, będą poprawki lakiernicze przewidziane na 14 września, dystanse oraz dekielki których nie mogę dostać.
Zawias zmieniony na kit Mts'a -40/-40
Moim zdaniem przód delikatnie za wysoko, ale myślę że jeszcze pójdzie w dół jak się ułoży.
kolejnymi krokami, będą poprawki lakiernicze przewidziane na 14 września, dystanse oraz dekielki których nie mogę dostać.