[All] Wymiana rejestracji z białej na starą czarną
[All] Wymiana rejestracji z białej na starą czarną
Witam
Dziwne pytanie :
Czy mając znajomości w komunikacji oraz dawcę czyli auto które jest na czarnych tablicach i które idzie na złom dało by się jakoś tak pozałatwiać bym przeją te czarne tablice na swoje auto ?
Dziwne pytanie :
Czy mając znajomości w komunikacji oraz dawcę czyli auto które jest na czarnych tablicach i które idzie na złom dało by się jakoś tak pozałatwiać bym przeją te czarne tablice na swoje auto ?
Ostatnio zmieniony 20 paź 2012, 10:41 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Pozostaje Ci zrobić tzw. "przebijanie numerów" i przerejestrowanie dawcy na siebie, jeśli tablice z tej samej miejscowości to nie trzeba zmieniać ich na nowe czyli to o co nam chodziło <ok> W necie coś piszą o nabijaniu nowych numerów w wypadku zniszczenia w wyniku korozji, przekładka anglika itp. Można by było tez tak zakombinować. Czarne tablice to świetna sprawa więc jeśli uważasz, że warto to da rade to ogarnąć, ale łatwo chyba nie będzie w pierwszym przypadku. Co do Twoich znajomości to warto by było się poinformować
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
ziemor,
mi to rybka ale takie rzeczy to chyba nie na forum , pozdro
takie rzeczy na ogólnopolskim forum? kolego liczysz tu na oficjalną odp na to pytania? no chyba, że forum propaguje przebijanie numerówCzyli najlepiej znaliźć B3 na czarnych blachach które idzie do złomu
Moje fikcyjnie zazłomować i tamte numery wstawić do mojego auto ?
Co trzeba przebić ? tylko nr nadwozia ?
Do kogo się zwrócić ? do panów na złomowisku którzy złomują auta ?
mi to rybka ale takie rzeczy to chyba nie na forum , pozdro