Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś przyszła paczka od Matt1988
W paczce znalazłem duraluminiową pokrywę rozrządu, kolektor dolotowy z silnika 1Z oraz niezgiętą łapę mocującą alternator <ok>
Jak dojdzie belka pod chłodnicę od TDI (dzięki Trepek ) to biore się za wymianę łapy od alternatora i przy okazji zrobi się pasek i rolkę rozrządu <ok>
Jeszcze tej jesieni będzie wymiana turbosprężarki na KKK K24 (również podziękowania dla Matt1988) i na tym koniec modów silnika SB
Foty gratów dodam jutro (żeby nie było że znowu tylko gadam <ok>)
W paczce znalazłem duraluminiową pokrywę rozrządu, kolektor dolotowy z silnika 1Z oraz niezgiętą łapę mocującą alternator <ok>
Jak dojdzie belka pod chłodnicę od TDI (dzięki Trepek ) to biore się za wymianę łapy od alternatora i przy okazji zrobi się pasek i rolkę rozrządu <ok>
Jeszcze tej jesieni będzie wymiana turbosprężarki na KKK K24 (również podziękowania dla Matt1988) i na tym koniec modów silnika SB
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
O fajnie, to ja jutro postaram się zrobić fotki tego mojego prawego halogenaLucazzz pisze:synek słuchaj, patrzylem na te halogeny moje i sa dokladnie odwrotne niz u ciebie. ja mam od strony kierowcy b4 a od strony pasazera ten z 90tki (przy nim ładnie kierunek dolega)
postaram sie pstryknac dokładne fotki, podesle ci je i sie dogadamy <ok>
widze ze jedziesz grubo z modami <ok>
Ogólnie jest OK, daje się normalnie zamocować i się trzyma, świeci dobrze tyle że dekielek ma przerobiony pod Xenon więc jakbyśmy sie dogadali to wyślesz mi bez dekielka i ja Tobie też bez dekielka <ok> W jednym miejscu jest klejony jakimś siliconem (obudowa) ale trzyma sie solidnie Z resztą jutro postaram się wrzucić foty
Pozdro
I po co Ci to jakieś turbo itp lepiej kasiorę na nowy silnik zbieraj a nie się w pierdy bawisz :mrgreen: tak tak wiem/wiemy słaba praca i słaba płaca i nie masz kasypawelrybak15 pisze:Dziś przyszła paczka od Matt1988
ps. ja też
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Akurat turbo to wymiana Za T2 dostaje K24 <ok> Pozatym nie ma potrzeby natychmiastowej wymiany silnika bo obecny jest w dobrym stanie tylko po prostu chcę czegoś mocniejszego <zly>
Belka pod chłodnicą i tak do wymiany i tak do wymiany bez względu na to jaki silnik bym miał
Pozdro
Póki co powoli ogarnę to co nie wymaga jednorazowego wydania dużej ilości kasy
Belka pod chłodnicą i tak do wymiany i tak do wymiany bez względu na to jaki silnik bym miał
Pozdro
Póki co powoli ogarnę to co nie wymaga jednorazowego wydania dużej ilości kasy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: