Mechanika i diagnozowanie jugo007
100% fachowiec!
POLECAM z czystym sumieniem!!
Przede wszystkim, należy to podkreślić zdecydowanie:
WIE CO ROBI !!!
Wie jak się zabrać za każdy problem, wie od czego zacząć.
A do tego imponuje przeogromną wiedzą (przy pracy odpowiada nawet na najgłupsze pytania totalnego laika, takiego jak ja :oops: )
Tak pokrótce: pojechałem do jugo z wieloma problemami elektrycznymi i elektromechanicznymi.
W raptem 5 godzin doprowadził elektrykę mojego auta do normalnego stanu, co w jakimkolwiek zakładzie elektromechanicznym zapewne kosztowałoby mnie kilkakrotnie więcej a przecież trzeba by odstawić jeszcze auto na 2-3 dni w nieznane ręce...
a u Marka wszystko od ręki, po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.
Z pewnością jeszcze raz pojadę do jugo007, ale już nie w celach naprawy czegokolwiek, a tylko drobnych modyfikacji.
<ok>
Przy okazji dowiedziałem się, że moje auto przeszło downgrade z Pierburga na Boscha :cry: co można było poznać po obecności czujników do tempomatu na sprzęgle i hamulcu oraz kombinowanych wiązkach.
POLECAM z czystym sumieniem!!
Przede wszystkim, należy to podkreślić zdecydowanie:
WIE CO ROBI !!!
Wie jak się zabrać za każdy problem, wie od czego zacząć.
A do tego imponuje przeogromną wiedzą (przy pracy odpowiada nawet na najgłupsze pytania totalnego laika, takiego jak ja :oops: )
Tak pokrótce: pojechałem do jugo z wieloma problemami elektrycznymi i elektromechanicznymi.
W raptem 5 godzin doprowadził elektrykę mojego auta do normalnego stanu, co w jakimkolwiek zakładzie elektromechanicznym zapewne kosztowałoby mnie kilkakrotnie więcej a przecież trzeba by odstawić jeszcze auto na 2-3 dni w nieznane ręce...
a u Marka wszystko od ręki, po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.
Z pewnością jeszcze raz pojadę do jugo007, ale już nie w celach naprawy czegokolwiek, a tylko drobnych modyfikacji.
<ok>
Przy okazji dowiedziałem się, że moje auto przeszło downgrade z Pierburga na Boscha :cry: co można było poznać po obecności czujników do tempomatu na sprzęgle i hamulcu oraz kombinowanych wiązkach.
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak wszyscy przedmówcy również polecam Kolegę Naprawdę jest niesamowity <ok> chyba nie skłamię że to najlepszy mechanik jakiego udało mi się w życiu spotkać od razu wiedział do czego ma włożyć ręce i przede wszystkim nie stosuje druciarstwa, wszystko u niego jest zrobione na tip top <ok> . A byłbym zapomniał jeszcze kawa przyrządzona przez Smerfetkę niebo w gębie
Naprawdę polecam <ok>
Naprawdę polecam <ok>
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Witam, polecam kolegę Jugo007.
1. Marek się nie poddaje i tak długo walczy aż znajdzie i usunie usterkę.
2. Naprawa auta dokładnie na termin jaki jest ustalony (praktycznie na poczekaniu).
3. Ceny jak w Biedronce <ok>
1. Marek się nie poddaje i tak długo walczy aż znajdzie i usunie usterkę.
2. Naprawa auta dokładnie na termin jaki jest ustalony (praktycznie na poczekaniu).
Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 16:23 przez Grzegorzbielsko, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [mwchanik] jugo007
to trzeba mu naczepiac czarnych kropek na tej jego B4ce :mrgreen:Grzegorzbielsko pisze:Witam, polecam kolegę Jugo007.