No to też jest dobry pomysł paru chłopaków na forum ma już to oklejone/pomalowane ale w czarny mat. Ale jak Ty zrobisz to już Twoja decyzja. Ważne żeby tobie się podobało.szop44 pisze:ja kupiłem folię 3M, gość sprzedawał kawałki 10x10 za 1zł, na to co widać poszło mi 6 kawałków ( 20x30 zamówiłem), kupiłem sobie na próbę bo chciałem znaczki okleić carbonem ale one mają za dużo załamań i ja nie jestem w stanie tego ładnie zrobić dlatego uznałem że okleję środeczek:) tak mi sie spodobało że zastanawiam się nad oklejeniem ramki tej chromowanej co jest dookoła grilla:) a czas jaki poświeciłem to trudno mi powiedzieć ale tak ze 2 godzinki mi zeszłomlynekdh pisze: A okleina carbonowa tez mi się podoba, widać solidnie robota zrobiona. Dużo to Tobie czasu zajęło??
[B4 ADA][SPRZEDAM] Audi 80 Avant by szop44:)
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
fota na zimowym felunku ale śniegu brak ...
[ Dodano: 2013-07-15, 01:23 ]
dość długo była cisza, up w pierwszym poście.
Było trochę dłubania przy hamulcach, wydech, przewodach paliwowych... Małe zmiany w wyglądzie (ale w ciąż marzą mi się niebieskie fele...)
Została mi jeszcze do zrobienia ruda która wyłazi z pod listwy za tylnymi drzwiami
11.2013
Przed zimą ruda została usunięta spod ostatniego elementu listwy zostało wszystko pięknie wypiaskowane i zakonserwowane
16.06.2014
Wpadła nowiuteńka podsufitka, po długich poszukiwaniach używanej i tapicerów zdecydowałem się nie interwencję tapicera Podsufitka wygląda jak nowa, nowy właściciel ma już auto odpicowane na wyjściowo
[ Dodano: 2014-06-17, 09:05 ]
SPRZEDAM
Tak jak pisałem już wcześniej Auto posiadamy od 13 LAT (tak 13 lat jest jeden właściciel). Wszystkie naprawy robione na bieżąco, auto pięknie się za wszystko odpłacało jednak przyszedł czas na zmiany, trochę się łza w oku kręci ale już się zdecydowałem. Auto obecnie ma przejechane 241 000.
CENA 6000 do negocjacji
5500 do delikatnej negocjacji (wiadomo że ile bym nie podał i tak każdy będzie chciał się targować)
[ Dodano: 2013-07-15, 01:23 ]
dość długo była cisza, up w pierwszym poście.
Było trochę dłubania przy hamulcach, wydech, przewodach paliwowych... Małe zmiany w wyglądzie (ale w ciąż marzą mi się niebieskie fele...)
Została mi jeszcze do zrobienia ruda która wyłazi z pod listwy za tylnymi drzwiami
11.2013
Przed zimą ruda została usunięta spod ostatniego elementu listwy zostało wszystko pięknie wypiaskowane i zakonserwowane
16.06.2014
Wpadła nowiuteńka podsufitka, po długich poszukiwaniach używanej i tapicerów zdecydowałem się nie interwencję tapicera Podsufitka wygląda jak nowa, nowy właściciel ma już auto odpicowane na wyjściowo
[ Dodano: 2014-06-17, 09:05 ]
SPRZEDAM
Tak jak pisałem już wcześniej Auto posiadamy od 13 LAT (tak 13 lat jest jeden właściciel). Wszystkie naprawy robione na bieżąco, auto pięknie się za wszystko odpłacało jednak przyszedł czas na zmiany, trochę się łza w oku kręci ale już się zdecydowałem. Auto obecnie ma przejechane 241 000.
CENA 6000 do negocjacji
5500 do delikatnej negocjacji (wiadomo że ile bym nie podał i tak każdy będzie chciał się targować)
-
- Forum Audi 80