Nigdzie tego nie ma... jest ukryteziemor pisze:pawełek pisze:Jest tylko kto wpłacił: https://audi80.pl/forum/ziemor pisze:Witam
a jest gdzieś temat o wpłatach do klubu bo jakoś nie mogę znaleźć
Pozdrawiam
A tak to nic chyba nie ma :->
No chyba jestem ślepy - gdzie to jest ?
Sugestie i problemy z forum
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
coś w tym jest, moje też były usuwane jak miałem zdjęcia w linkach... a wystarczyło napisać w privie co nie pasuje, to nie, lepiej wywalić niech się męczy milion razy pisze... idiotyzm.
eSPe, pewnie chodziło o to, że mogłeś wszystko w jednym temacie zamieścić, ale to nie zmienia faktu, że owy admin mógł napisać priva żeby zmienić, albo tak jak niektórzy dają ostrzeżenie w danym temacie, to nie, zawsze jakiś się trafi co od ręki wywala tematy. :roll:
eSPe, pewnie chodziło o to, że mogłeś wszystko w jednym temacie zamieścić, ale to nie zmienia faktu, że owy admin mógł napisać priva żeby zmienić, albo tak jak niektórzy dają ostrzeżenie w danym temacie, to nie, zawsze jakiś się trafi co od ręki wywala tematy. :roll:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nikt (ani regulamin) mi nie zabrania wrzucać w linkach zdjęć.Tighe pisze:moje też były usuwane jak miałem zdjęcia w linkach
Poza tym fotki mam bez miniatur więc by się długo ładowały i obciążały serwer (ruch).
Skoro mądremu moderowi który usunał to przeszkadzało to wrzucę fotki jako załącznik obciążając nie tylko ruch na serwerze ale i miejsce na nim.
Nie mój serwer to mi to wisi.
Inni sprzedający wrzucają w osobnych tematach obok siebie i nie stanowi to problemu więc dlaczego ja miałbym w jeden wór wszystko wrzucić.Tighe pisze:eSPe, pewnie chodziło o to, że mogłeś wszystko w jednym temacie zamieścić
Jak jest w oddzielnych wątkach to jest przejrzyście.
I jeszcze nie ma jaj się przyznać tylko z cichacza.Tighe pisze:zawsze jakiś się trafi co od ręki wywala tematy. :roll:
Ja mam inne pytanie...
Przychodzą jakieś wiadomości o wsparcie dla forum, utrzymanie na serwerze, itp. Ale za cholerę jakoś nie widzę przejrzystości finansów tego przedsięwzięcia...
Na forum Audi Klubu wszystko jest pięknie opisane, kto wpłacił, ile, jaki jest stan kasy, jakie są koszty, to wszystko oczywiście bez reklam. Najnormalniej w świecie można dołączyć się do zrzutki i wszystko chodzi od lat.
Tutaj z wiadomości wnioskuję, że utrzymanie to kłopot... ale skoro to kłopot, to chciałbym się dowiedzieć:
1. Ile kosztuje utrzymanie serwera ?
2. Jakie są wpływy z reklam ?
3. Jakie są wpływy od forumowiczów ?
Na razie tylko jest napisane enigmatycznie, że stan konta kolegi "Doc" to 90zł...
Przychodzą jakieś wiadomości o wsparcie dla forum, utrzymanie na serwerze, itp. Ale za cholerę jakoś nie widzę przejrzystości finansów tego przedsięwzięcia...
Na forum Audi Klubu wszystko jest pięknie opisane, kto wpłacił, ile, jaki jest stan kasy, jakie są koszty, to wszystko oczywiście bez reklam. Najnormalniej w świecie można dołączyć się do zrzutki i wszystko chodzi od lat.
Tutaj z wiadomości wnioskuję, że utrzymanie to kłopot... ale skoro to kłopot, to chciałbym się dowiedzieć:
Na razie tylko jest napisane enigmatycznie, że stan konta kolegi "Doc" to 90zł...
- pawełek
- Forum Audi 80

- Imię: paweł
- Kontakt:
https://audi80.pl/forum/i28 pisze:Ja mam inne pytanie...
Tu masz napisane co ile kosztuje - w MEGA skrócie - 260 Brutto