Audi Coupe typ85 2.2 kx total seria nowe foty strona 1
widać że większość z was nie zna auta, właściwie to nawet lepiej, wszystko jest robione tak aby wrócić do serii, koła maska i inne fanty jak najbardziej dla jaj <ok> a także po to żeby tempaki myślały że to parch hehe :mrgreen: póki co mi się podoba i po to to robię, może za jakiś czas będzie ala das orginal ale wybaczcie robie to dla siebie
ps
skoti bez komentarza
K2 zapomniał wół jak cielęciem był vel pomarańcza róż cytrus to kolory z jednego worka
AudiLaziska zapraszam, przyjedź zobaczysz jakie auto robi zainteresowanie u mnie na wsi, a przy tym podoba się właścicielowi hehe <ok>
keczy niechlujna maska robi koks w każdym calu :mrgreen: <czesiek> a ori leży pod dachem co do kolorów moje ulubione nie ma mowy o obleśnym srebrnym oklepanym w moich stronach białym itd.
dejf155 jak wyżej - o gustach się nie dyskutuje :mrgreen:
śmigacz ooo zgadłeś
ps
skoti bez komentarza
K2 zapomniał wół jak cielęciem był vel pomarańcza róż cytrus to kolory z jednego worka
AudiLaziska zapraszam, przyjedź zobaczysz jakie auto robi zainteresowanie u mnie na wsi, a przy tym podoba się właścicielowi hehe <ok>
keczy niechlujna maska robi koks w każdym calu :mrgreen: <czesiek> a ori leży pod dachem co do kolorów moje ulubione nie ma mowy o obleśnym srebrnym oklepanym w moich stronach białym itd.
śmigacz ooo zgadłeś
Jesteśmy tępakami i twierdzimy ,że do b2 to nie pasuje. Chyba, że od ostatniego posta coś się zmieniło/ruszyło. ps. to tylko konstruktywna krytyka i jak trza to napisze ,że ładnie, pięknie i malyna ale póki co wstrzymam się.pozdro_joker pisze:widać że większość z was nie zna auta, właściwie to nawet lepiej, wszystko jest robione tak aby wrócić do serii, koła maska i inne fanty jak najbardziej dla jaj <ok> a także po to żeby tempaki myślały że to parch hehe :mrgreen: póki co mi się podoba i po to to robię, może za jakiś czas będzie ala das orginal ale wybaczcie robie to dla siebie
ps
skoti bez komentarza
śmigacz ooo zgadłeś
dawno mnie tu nie było i trochę się pozmieniało, co nieco też w trakcie ale ze względu na moją osobistą sytuację bez szaleństw :roll:
trochę fotek:
https://picasaweb.google.com/1120879118 ... 72-r-nSmAE#
myślę, że na dniach do auta wróci ori maska, w międzyczasie ogarnąłem lepiej dolot pod blosa, wrzuciłem filtr pipercross, zmieniłem amory przód i tył na mts plus nowe odboje, założyłem kółka borbet bs 16x9 z oponami 195/45, myślę że do auta wpadnie także kiera s2, pewnie pomaluję osłonę rozrządu i pokrywę zaworów raczej na czarno i jakaś kosmetyka na zimę i to chyba tyle w tym roku <ok>
trochę fotek:
https://picasaweb.google.com/1120879118 ... 72-r-nSmAE#
myślę, że na dniach do auta wróci ori maska, w międzyczasie ogarnąłem lepiej dolot pod blosa, wrzuciłem filtr pipercross, zmieniłem amory przód i tył na mts plus nowe odboje, założyłem kółka borbet bs 16x9 z oponami 195/45, myślę że do auta wpadnie także kiera s2, pewnie pomaluję osłonę rozrządu i pokrywę zaworów raczej na czarno i jakaś kosmetyka na zimę i to chyba tyle w tym roku <ok>
auto powiedzmy, że zimuje na letnim setupie, aktualnie ogarnia się podłoga bagażnika, co do motorowni to po doświadczeniach z kompensacją i bez przy blosie stwierdziłem, albo only lpg albo diesel, ale z racji dźwięku i własnych upodobań skłaniam sie ku braku swapa, a wywaleniu osprzętu pb spod maski i jazdy na samym gaziurze, jakieś plany na lekkie mody są aczkolwiek nie ma co siać popeliny bo szału nie będzie powiedzmy, że jedynie "stylowo" <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
oby: http://audi-b2.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5527jmm pisze:Dobrze, że zostajesz przy R5.
z przykroscia stwierdzam ze tamtego weekendu ciezko bylo ustawic sie z aparatem tak zeby sie tojtoje nie zalapalyjmm pisze:szkoda tylko, że Toi Toi'e w tle się załapały <ok>
nie szukaj waćpan dziury w całym, bedzie r5 i już bo 4 zyl w b2 chodzi jak kibel :mrgreen: a dla sprostowania to mam kx pod maską i drugiego w garażu więc bez stresu <ok>deejay.ftb pisze:oby: http://audi-b2.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5527jmm pisze:Dobrze, że zostajesz przy R5.
Kiedyś się zdziwisz kolego jak 4 cyl w budzie b2 kopie Ci dupę :mrgreen: fakt ,że 5 cyl ma piękny dźwięk tego nie zaprzeczy nikt ale i 4 cyl potrafi coś tam
Ostatnio zmieniony 13 sty 2013, 19:51 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Z całym szacunkiem mam to gdzieś, wystarczy, że się odpycha i r5 w takim aucie ma mega klimat i r5 ma grono fanów nawet wśród przechodniów za sprawą innego, charakterystycznego dźwięku. Każde 1.9 bywa tak samo denne czy inne 1.8 rodem z golfa, bo to po prostu codzienność. A gdybym chciał kupić żwawe Audi to na pewno nie b2, a jeśli "mocnawe" auto to nie byłoby to Audi wiecznie ryjące przodem w każdym z możliwych napędów . Możesz mieć RS2 w zdrowej serii i co z tego jak złoi Ci dupę rb25 na samym programie, takie życie <ok>skoti pisze:Kiedyś się zdziwisz kolego jak 4 cyl w budzie b2 kopie Ci dupę :mrgreen: fakt ,że 5 cyl ma piękny dźwięk tego nie zaprzeczy nikt ale i 4 cyl potrafi coś tam
a jak już chce poszaleć, to odstawiam kultowe Audi, wsiadam na motocykl, pale gumę, odcinam bardzo często na zimnym i się nie przejmuje, chodzi bez stresu :mrgreen: wolę mocne 2 kółka niż szybkie 4 :lol:
jmm dobrze prawisz, właśnie to miałem na myśli jak widać
więc tak, na wiosnę troszkę się zmieniło, felgi wreszcie dostały dekielki, zmieniłem tylne lampy na nie popękane i bardziej czarne niż miałem zmieniłem kit zawieszenia z przodu choć siedzi podobnie :mrgreen: końcówki, zbieżność, wywaliłem mechaniczny wtrysk bo nie mogłem się uporać ze zbyt dużym spalaniem gazu na blosie, więc teraz jest duży parownik, dolot made by ja, z klapką, użyte gumy pochodą z motorów vw, opaska home made plus chiński stożek bez zimnego zasysu, którego nie robię bo i bez tego jeździ dobrze :mrgreen:
poza tym, zmieniłem kierę na momo, nie mam foty wpadła też rozpórka z audi b4 v6, pogdiąłem lekko ranty tylnych nadkoli, odświeżony został szyberdach bo go rdza w rogu brała, pomalowałem też pokrywę zaworów i rozrządu, przypadkiem zanabyłem jakąś tubę która wypełnia mój i tak mały bagażnik <ok> zmieniłem kierunki na białe chociaż szału nie ma :lol: ale troszkę tak pojeżdżę :mrgreen:
trochę fot:
https://plus.google.com/photos/11208791 ... 6449672385
autem na blosie zrobiłem kilka tysięcy póki co wszystko dobrze nic się nie wysrało i po dwóch większych trasach uważam że auto przetestowane jak należy
przydałby się filmik jak to się toczy i jak dźwięczy z kabiny, ale nie mam aparatu nawet :-| no i można by kiedyś na hamownie pojechać ale nie mogę się wybrać jakoś
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK