Przywitaj się z nami
-
Paweł-Olsztyn
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam serdecznie !! Mam na imię Irek mieszkam w małej miejscowości Prabuty posiadam Audi 80 B3 z roku 1991 1,8S, nazywamy ją śnieżyna bo jest koloru bialego
. A dowiedziałem się o klubie gdy szukałem informacji jak rozebrać tylny zacisk hamulca.
Witam wszystkich
Przemysław z Poznania (w sumie okolic) się kłania
dzisiaj stałem się szczęśliwym (lub nie
) posiadaczem 80 b3 z 91r 1.6D :roll:
forum znalazłem szukając informacji o tym wozie - trzeba się czegoś więcej dowiedzieć przed kupnem - zaraz zrobię fotki i wam wrzucę - uprzedzam że jedyne co w tym samochodzie jest igła to silnik :!:
od razu zaznaczam że bardzo chetnie przyjmę komplet lamp tył usa/jap oraz klapę
+deska rozdzielcza i komplet tapicerek w drewnie
ale będzie z tym szukania :mrgreen:
Przemysław z Poznania (w sumie okolic) się kłania
dzisiaj stałem się szczęśliwym (lub nie
forum znalazłem szukając informacji o tym wozie - trzeba się czegoś więcej dowiedzieć przed kupnem - zaraz zrobię fotki i wam wrzucę - uprzedzam że jedyne co w tym samochodzie jest igła to silnik :!:
od razu zaznaczam że bardzo chetnie przyjmę komplet lamp tył usa/jap oraz klapę
+deska rozdzielcza i komplet tapicerek w drewnie
ale będzie z tym szukania :mrgreen:
-
Marcinonyx1984
- Forum Audi 80

Witam
Witam Audi 80 B4 2.0 8v abk 115km, zapisałem sie bo kupiłem. 29lat przcuje w aso Skoda i VW pol mot auto warszawa ursynów
Witam forumowiczów
Mam na imię, Mateusz i jestem z Gniezna. Od pewnego czasu posiadam 80'tke B4 Avant z silnikiem 2.0. Na forum trafiłem z racji szybkiej miłości do mojego wozu :mrgreen: (nigdy nie spoglądałem na audi tym bardziej 80... :roll: ) co za tym idzie, wiedzy na temat tego auta. Mam nadzieję że w wielu sprawach pomożecie.
Pozdrawiam.
Mam na imię, Mateusz i jestem z Gniezna. Od pewnego czasu posiadam 80'tke B4 Avant z silnikiem 2.0. Na forum trafiłem z racji szybkiej miłości do mojego wozu :mrgreen: (nigdy nie spoglądałem na audi tym bardziej 80... :roll: ) co za tym idzie, wiedzy na temat tego auta. Mam nadzieję że w wielu sprawach pomożecie.
Pozdrawiam.
-
krzysiek555
- Forum Audi 80

-
Piotr 80 b2.85r
- Forum Audi 80

Powitamie
Witam mam na mię Piotr.
Ja i mój audi 80 b2 mieszkamy pod Poznaniem
Pozdrawiam
Ja i mój audi 80 b2 mieszkamy pod Poznaniem