Zlot Zamość-09.09.2012 godzina 14.00
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
ja u siebie to wymieniałem całkiem niedawno. Ale nie podejmuję się wymiany bo o ile przycisk od halo to pryszcz to od regulacji świateł to już nie bo swojego trochę zmasakrowałem aby go rozebrać co prawda działa.schack pisze: Czy jest opcja, żeby ktoś wymienił mi żaróweczki(czerwone) w przyciskach od halo i ustawiania el. świateł?
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
he jak na codzień to nikt nic nie pisze że coś tam się zepsuło itd
a jak zlot się szykuje to wtedy jeden robi nagrzewnicę ,drugi wymienia opony ,trzeci zdejmuje głowicę :mrgreen: itd itd
zbierać się wszyscy i na zlota dawać
gelow nie pomyśl że to do ciebie ale poczytajcie linki o innych zlotach to tak niestety jest :cry:
nie wpisuje się na listę bo też nie wiem czy będę ale postaram się (żona studia a ja z dzieckiem w domu )
gdybym nie powiedział PieterB to pewnie nic by o zlocie nie było wspomniane nawet
lato minęło a nic się nie działo na temat zlotów :roll:
panowie działać i spotykać się bo to sama frajda zjechać się i pogadać
pooglądać autka w miłej atmosferze <ok>
a jak zlot się szykuje to wtedy jeden robi nagrzewnicę ,drugi wymienia opony ,trzeci zdejmuje głowicę :mrgreen: itd itd
zbierać się wszyscy i na zlota dawać
gelow nie pomyśl że to do ciebie ale poczytajcie linki o innych zlotach to tak niestety jest :cry:
nie wpisuje się na listę bo też nie wiem czy będę ale postaram się (żona studia a ja z dzieckiem w domu )
gdybym nie powiedział PieterB to pewnie nic by o zlocie nie było wspomniane nawet
lato minęło a nic się nie działo na temat zlotów :roll:
panowie działać i spotykać się bo to sama frajda zjechać się i pogadać
pooglądać autka w miłej atmosferze <ok>
ziomus moge zrobic fotke plamy pod audicagibaj
wiem jak jest, tez mnie to zawsze irytowało ale co poradzic, jak widać niektorym naprawde zdazaja sie takie przypadki. dzis sprawdzalem poziom oleju, dolalem plynu do chlodnicy zeby bylo tip top na jutro i pojechalem po dziewczyne, przejechałem się po Głuskiej, dojechałem do domu patrze pod auto a tam soczysta plama i kolejny wydatek..