Na chwilę obecną tak to wygląda, oby do wiosny :mrgreen:
A co potrzeba no mdf, klej i profile regipsowe oraz nitownica i poziomica :mrgreen:
Potem plexa i obicie tego wszystkiego no i przykręcenie do profili żeby nie ,grało.
[
[Audi Coupe GT] zabudowa bagażnika
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zobaczę jak się ułoży materiał co był ori w bagażniku jak nie to się kupi jakąś inną ,,czarną tkaninę''Murdzi pisze:A czym zamierzasz to obijać?
No i tu jest problem bo ta skrzynka jest ze mną kilka lat i mi się podoba i jej wygląd i brzmienie i robili ja fachowcy konkretnie pod ten głośnik więc nie będę kombinował bo jeszcze przekombinujeJarewa pisze:W sumie to takie trochę bez sensu, no ale każdy ma swoje gusta, robić zabudowę dla gotowego subwoofera, lepiej by to wyglądało jakby głośnik dostał inną obudowę zintegrowaną z zabudową.
Stopy są w 3 miejscach na wkręty/śruby w ori miejscach (Żeby dziur nie wiercić) a reszta na klej montażowy. Stelaż cały jest ponitowany w sensie poprzeczki do wzmocnień itpzielononiebieski88 pisze:mocujesz jakoś stopy stelarza do podłogi czy wolna stoją??
Uff, a już myślałem, że chcesz coś rezać w karoserii...skoti pisze:Stopy są w 3 miejscach na wkręty/śruby w ori miejscach (Żeby dziur nie wiercić) a reszta na klej montażowy. Stelaż cały jest ponitowany w sensie poprzeczki do wzmocnień itp
Prawidłowe podejście :mrgreen:skoti pisze:więc nie będę kombinował bo jeszcze przekombinuje
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: