Ok, wszystko mam.
(Pan jacek chyba wszystko wyjaśnia, dlatego czekałem)
ZAMYKAM ZAMÓWIENIA(Dlatego dzisiaj, ponieważ w Pon. dopiero mogłem iść do sitodruku).
Termin odbioru koszulek w firmie 3 dni od dnia dzisiejszego tj. w środe. Po odbiorze wrzucę foto jak wyglądają koszulki, oraz zaczynam zbierać adresy mam nadzieję, że w piątek uda mi się ogarnąć całą wysyłke.
Osoby które nie będą mogły podać mi adresu w przedziale środa - piątek proszę o przesłanie mi adresu sms'em bądź jak najszybciej w prv.
Co do komentarzy niektórych(koszulki na święta) odpowiadam, mógłbyś się czepiać gdybym projekt jak i zamówienia zaczął zbierać w maju, a to ruszyło w połowie wakacji także, dziwi mnie, że myślałeś iż w koszulce pokażesz się na plaży (może na Krecie). Nie karajcie mnie za to, że nikt wcześniej nie potrafił zebrać tyłka i zrobić projekt oraz to ogarnąć. Odrobinę wyrozumienia... Dla mnie oraz dla innych użytkowników forum a80kp, którzy np. tak jak jacek dopiero dziś zrobili przelew.
Dlaczego tyle czekałem? Ponieważ nie opłaca się robić drugiej tury z której zamówień będzie 10/15 a koszt koszulki przez taką ilość wzrośnie do nawet 60 zł....
Ja wiem, że jesteśmy Polakami nic nam nie dogodzi i wiecznie jest źle, ale skoro przelałeś już tą kasę bo miałeś to daj szanse innemu, a owa koszulka nie musi być na jeden sezon.... Czy dla was to lato jest ostatnim latem?
Pozdrawiam
Chmielu