Audi B4 1.9TDI nowe felgi 17" i USY na tyle :]
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Nie no bez przesady jak robić to suszarką.
Przybliżone wymiary grilla po mierzeniu: 73x16 trzeba wiadomo doliczyć parę cm w tą i w tą. Kupienie folii x20 może wystarczyć może nie wystarczyć 16 to tak z lekkim zapasem zmierzone.
Odkręcenie całego grilla z tego co widzę to sekund 3 śrubokręt gwiazdka + płaski/oczkowy klucz chyba 8.
Przybliżone wymiary grilla po mierzeniu: 73x16 trzeba wiadomo doliczyć parę cm w tą i w tą. Kupienie folii x20 może wystarczyć może nie wystarczyć 16 to tak z lekkim zapasem zmierzone.
Odkręcenie całego grilla z tego co widzę to sekund 3 śrubokręt gwiazdka + płaski/oczkowy klucz chyba 8.
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ten gril narazie zostawiam na sam koniec, obecnie czekam jedynie na kostkę od tempomatu i zakładam te graty w końcu razem z kierownicą sline, ciężko było znaleźć obudowę kolumny kierowniczej po lifcie dlatego tak się przeciąga montaż, a kierownica leży w domu i kusi już tyle dni <ok> zrobię fotki na koniec.
Udało mi się zdobyć takie coś:
Mam tez wszystko co potrzebne do dołożenia elektryki, ale nie wiem ile z tym pracy będzie, macie jakieś doświadczenia ?
Udało mi się zdobyć takie coś:
Mam tez wszystko co potrzebne do dołożenia elektryki, ale nie wiem ile z tym pracy będzie, macie jakieś doświadczenia ?