[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Żadna nowość, jak zdążysz włączyć światła gdy jest wyświetlana OKejka to też jasność świecenia wyświetlacza zmniejsza się o połowę
Radio zostaje to co jest ewentualnie ori szeroka delta od B4 kiedyś wleci <ok>
A przy teście obwodów AC nigdy Ci nie pokaże funkcji wyświetlania fal radiowych
Sprawdzane w B4 w której wyświetlanie fal radiowych działa <ok>
Jako ciekawostkę dodam, że moje radio Audi Chorus nie chciało tam współpracować z AC, tak więc już nie wiem jak to z tym jest. Na pewno nie każde AC ma tą opcje, ale też nie każde ori radio chcę z tym działać <ok>
Radio zostaje to co jest ewentualnie ori szeroka delta od B4 kiedyś wleci <ok>
A przy teście obwodów AC nigdy Ci nie pokaże funkcji wyświetlania fal radiowych
Sprawdzane w B4 w której wyświetlanie fal radiowych działa <ok>
Jako ciekawostkę dodam, że moje radio Audi Chorus nie chciało tam współpracować z AC, tak więc już nie wiem jak to z tym jest. Na pewno nie każde AC ma tą opcje, ale też nie każde ori radio chcę z tym działać <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Tutaj wyświetlacz się ściemnia i zmienia kolor podświetlania z żółtego na czerwonypawelrybak15 pisze:Żadna nowość, jak zdążysz włączyć światła gdy jest wyświetlana OKejka to też jasność świecenia wyświetlacza zmniejsza się o połowę
Mało widziałeś, w niektórych B4 jest taka opcja wyswietlana tak samo jak funkcja przekroczenia ustalonej prędkościpawelrybak15 pisze:A przy teście obwodów AC nigdy Ci nie pokaże funkcji wyświetlania fal radiowych
Możliwe, że nie każde oczywiście jak dobrze popodpinałeś przewody :mrgreen: Każde ori radio z tym działa (nie mówiąc o tych nowszych wynalazkach :mrgreen: )pawelrybak15 pisze:Na pewno nie każde AC ma tą opcje, ale też nie każde ori radio chcę z tym działać
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie każde AC i tego jestem pewien Natomiast nie mam pewności co do współpracy Audi Chorus z AC. Przy testowaniu obwodów w moim AC pojawia się ikonka przekroczenia prędkości, ale ikonka wyświetlanej częstotliwości radiowej nie. Tak samo było w tamtym B4 w którym miałem okazje dokładnie wytestować AC <ok>
Zaskoczyłeś mnie tą zmianą koloru podświetlenia z żółtego na czerwony, bo w tamtej B4 cały czas wyświetlana częstotliwość radiowa byłą podświetlana na żółto :roll:
Zaskoczyłeś mnie tą zmianą koloru podświetlenia z żółtego na czerwony, bo w tamtej B4 cały czas wyświetlana częstotliwość radiowa byłą podświetlana na żółto :roll:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Hehe w B3 to było wszystko lepiej przemyślane :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Zaskoczyłeś mnie tą zmianą koloru podświetlenia z żółtego na czerwony, bo w tamtej B4 cały czas wyświetlana częstotliwość radiowa byłą podświetlana na żółto
gregRS2, Dzięki
trepek, Właśnie w opisie Sylwiastego jest pełno niejasności w przypadku AC w B3, według tabelki moje AC/BC nie ma funkcji wyświetlania fal, a jednak kolejna bzdura na moją korzyść akurat :mrgreen:
Pewnie u Ciebie prędzej Bose zawita, w B3 tego standardowo tego nie było, coś ori taszkach Bose w wyższej klasy będę kombinował :mrgreen: Odkładaj, bo dźwięk Bose to coś pięknego <ok>
Po wielu godzinach pasowania front został w miarę spasowany wraz z "nową" ori listwą. Gumki pod lampami poczyszczone, zakonserwowane i na nowo podklejone
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Idę w sporta, chrom do B3 nie pasuje, no i odpadają mi zabawy z montażem listw wokół szyb itp. Kupię tylny zderzak, brakujące mi 2 listewki boczne + znaczki na błotniki i mam sportaGerB3 pisze: robisz 90kę sporta czy zwykła ?
KoralB3, Ja też właśnie coś tam kombinuję w tym kierunku by sesję naszych B3 jebnąć i się nie wstydzić <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Turbo z jelcza to za mało, z 1.6TD będę wsadzał to będzie spory potencjał <rotfl> Koła z uaza wrzucam by mieć komfort, a gwint już się robi z pionierskim patentem regulacji wysokości na śrubach rzymskich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jutro lecę to opatentować do urzędu i po nowym roku rusza produkcja :mrgreen:
PS. Matka wie, że ćpiesz ? :mrgreen:
PS. Matka wie, że ćpiesz ? :mrgreen: