[Sosnowiec] Co miesięczny spot przy Mc'u
Pomyślę, może i ja się dokulam, choć nie obiecuję.
oj tam, oj tam! Osiemnastka nie zając- nie ucieknie, najwyżej karniaka Ci wleją a co zlot - to zlot <ok>Vojtas87 pisze:No ja w sobotę odpadam bo na 18-stke idę na 16, ale będę z wami duchem
Ciekawe na jakich felgach dotrzesz ? Co jadę to widzę ją na innych... a pewna jestem, że nie piję, więc mi się w oczach raczej nie mieni :mrgreen:klife pisze:Mnie wstepnie pasuje zawsze
Haha były zimówki na czas malowania letnich, póki co do zimy będą te co terazRene pisze:Ciekawe na jakich felgach dotrzesz ? Co jadę to widzę ją na innych... a pewna jestem, że nie piję, więc mi się w oczach raczej nie mieni :mrgreen:klife pisze:Mnie wstepnie pasuje zawsze
Chyba że się coś zmieni
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
O, to widzę że jednak termin jeszcze nie ustalony? Mnie to w sumie obojętne, bo i tak jestem prawie codziennie w mac`u, także i tak się załapie jak coś <ok> . Codziennie w sumie robię taki mini spot jednoosobowy pod Mc Donaldem hihi... no co trzeba pokazać się tam prawdziwą furą, wśród tych wszystkich volvo, merców czy bmw
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Patrique pisze:O, to widzę że jednak termin jeszcze nie ustalony? Mnie to w sumie obojętne, bo i tak jestem prawie codziennie w mac`u, także i tak się załapie jak coś <ok> . Codziennie w sumie robię taki mini spot jednoosobowy pod Mc Donaldem hihi... no co trzeba pokazać się tam prawdziwą furą, wśród tych wszystkich volvo, merców czy bmw
Patryk widzę że czegoś nie doczytałeś spot jest w Kazimierzu Górniczym parking przy parku a potem jak pogoda dopisze teleportujemy się gdzieś gdzie można zrobić grilla
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Z tego co widzę to jednak spocik w piątek ma największe szanse wypalić więc zostaje
piątek 21.09 godzina 18.00 na parkingu przy ośrodku sportu i rekreacji w Sosnowcu Kazimierzu Górniczym
IC 69 - postaraj się zjawić w piątek bo z mojego doświadczenia wynika że spoty w piątek są bardziej liczne jeśli chodzi o frekwencje.
piątek 21.09 godzina 18.00 na parkingu przy ośrodku sportu i rekreacji w Sosnowcu Kazimierzu Górniczym
IC 69 - postaraj się zjawić w piątek bo z mojego doświadczenia wynika że spoty w piątek są bardziej liczne jeśli chodzi o frekwencje.
-
- Forum Audi 80