Audi 90 B2 "5 ZYLINDER SOUND!!!!!!!!
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nom, takie moce to juz tylko quattro, ale jasko tym wie, i dorazu montuje 8x8 z wojskowej tatry, co by moc łapać trakcje na 32 biegu.skoti pisze:Przecież to bez sensu i mija się z celem 2.2t do ośki :shock:
Powodzenia ziom ale tego Ci zyczyc nie trza bo i tak dzialas jak nalezy;]
przed graibina postaram sie zalatwic zawieszenie, pozdro
Narazie stadium ogarniania hebli i zawieszonka. Na tył idą tarcze dzięki Pawła (pzdr). Przód odświeżenie serii. Nowe przewody wszystkie.
No i... Życzcie mi powodzenia w ogarnianiu tego żeby to mi się silnik nie wyrywał.
Mam pytanie a kto powiedział że ja zawsze chcę mieć trakcję? Ogarnianie za fajerą tego żeby mieć ją jaką kolwiek jest dla mnie czymś ciekawym. Quattro to tylko mocno trzymac kiere i p...a, atu tak wesoło nie będzie. Z resztą do serii to będzie daleko podejrzewam.
pozdrawiam
No i... Życzcie mi powodzenia w ogarnianiu tego żeby to mi się silnik nie wyrywał.
Mam pytanie a kto powiedział że ja zawsze chcę mieć trakcję? Ogarnianie za fajerą tego żeby mieć ją jaką kolwiek jest dla mnie czymś ciekawym. Quattro to tylko mocno trzymac kiere i p...a, atu tak wesoło nie będzie. Z resztą do serii to będzie daleko podejrzewam.
pozdrawiam