Radio - jakie ?
Radio - jakie ?
Witam serdecznie. Mam pytanie czy wielofunkcyjne radio jest cos warte czy to zwykły chłam i jeszcze czy pasuje do b4 bo gdzieś słyszałem że podobno nie mieści się.
Ps. moje wymagania nie są wygórowane tak jak budżet
Ps. moje wymagania nie są wygórowane tak jak budżet
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:43 przez bybus1, łącznie zmieniany 2 razy.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A po co kolejny raz pisać to samo. Zerknij sobie ten wątek i po jabłkach viewtopic.php?t=601&start=75
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja ci polecę takie radyjko:
kenwood_kdc_w4737
Za tą kasę lepszego nie kupisz. Kenwood jako jedyny producent w tej klasie cenowej oferuje 24 bitowy przetwornik dźwięku i jeszcze kilka innych systemów które znajdziesz u innych producentów dopiero w dużo wyższej klasie cenowej. Słuchałem już kilku jednostek i Teraz juz nie zmienię marki z Kenwooda na inną!
kenwood_kdc_w4737
Za tą kasę lepszego nie kupisz. Kenwood jako jedyny producent w tej klasie cenowej oferuje 24 bitowy przetwornik dźwięku i jeszcze kilka innych systemów które znajdziesz u innych producentów dopiero w dużo wyższej klasie cenowej. Słuchałem już kilku jednostek i Teraz juz nie zmienię marki z Kenwooda na inną!
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:33 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
clarion_dxz378rmp jeden z lepszych i nowych w tej klasie cenowej... Wygląd ma nie zaspecjalny ale fajnie gra. Poszperaj coś w tańszych Clarionach sa naprawdę dobre. Ostatecznie możesz kupić Kenwooda ale o tym już była mowa poszperaj po forum.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:34 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ja jestem oisobiscie za takim radyjkiem mam już trzy lata starszy model i żadnych awarii wybór należy oczywiście do ciebie pioneer_deh_40mp
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:35 przez goldi j51, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
chyba troszke odbieglismy od tematu, bo zdaje sie ze chciales cos z monitorem i DVD...
to co pokazales raczej nie bedzie pasowac, bo juz na zdjeciach widac ze gora odstaje.
no ale jesli nie musi byc z DVD to wybor masz juz spory, polecam:
alpine_cde_9871r - najtansze markowe radio z wyjsciem na 4-kanalowy wzmacniacz
sony_cdx_gt616 - to bedzie ladnie pasowac, ma USB, pilota i regulacje subem ( wydaje mi sie tez ze ma zmienne kolory podswietlenia, ale nie pamietam dokladnie)
pioneer_deh_4900- fajny pioneerek, sporo opcji korekcji dzwieku, ogolnie dosc wyposazony model, pilot
kenwood_kdc_w5137 - swietna cena...
clarion_dxz_379rmp - kontrowersyjna stylistyka ale to dobre radio
nakamichi_cd_300- tego reklamowac juz chyba nie musze...Nakamichi...i w dobrej cenie
to co pokazales raczej nie bedzie pasowac, bo juz na zdjeciach widac ze gora odstaje.
no ale jesli nie musi byc z DVD to wybor masz juz spory, polecam:
alpine_cde_9871r - najtansze markowe radio z wyjsciem na 4-kanalowy wzmacniacz
sony_cdx_gt616 - to bedzie ladnie pasowac, ma USB, pilota i regulacje subem ( wydaje mi sie tez ze ma zmienne kolory podswietlenia, ale nie pamietam dokladnie)
pioneer_deh_4900- fajny pioneerek, sporo opcji korekcji dzwieku, ogolnie dosc wyposazony model, pilot
kenwood_kdc_w5137 - swietna cena...
clarion_dxz_379rmp - kontrowersyjna stylistyka ale to dobre radio
nakamichi_cd_300- tego reklamowac juz chyba nie musze...Nakamichi...i w dobrej cenie
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:22 przez koko666, łącznie zmieniany 1 raz.
sony zaczal robic niezle radia. kiedys byly srednie. pioneer w tym roku sie opuscil (tansze modele).
sam mam sony, tylko model z gornej polki i jestem bardzo zadowolony.
a moze dozbieraj troche kasy i kup cos takiego sony_cdx_gt710
to juz wysoki model, fajnie wyglada, ma 3 wyjscia RCA, organika i winde na elektryce...
sam mam sony, tylko model z gornej polki i jestem bardzo zadowolony.
a moze dozbieraj troche kasy i kup cos takiego sony_cdx_gt710
to juz wysoki model, fajnie wyglada, ma 3 wyjscia RCA, organika i winde na elektryce...
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:30 przez koko666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panowie, radyjka może i ładne ale co do ich funkcji to nie są rewelacyjne... Żadne z nich nie ma 24 bitowego przetwornika a to bardzo ważna sprawa - jak byście porównali radio z nim i bez to byście nie mieli wątpliwości! Taki Kenwood już go ma:
kdc_w4737u i gra bajecznie... A cena też jest przystępna i np. Alpine może z nim konkurować ale w cenie dopiero powyżej 1000zł
kdc_w4737u i gra bajecznie... A cena też jest przystępna i np. Alpine może z nim konkurować ale w cenie dopiero powyżej 1000zł
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:36 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
ale to i tak dobra cena, masz wyjscie na 4-kanalowy wzmak, duzo opcji korekcji dzwieku.
a o sobie nie mowilem bo to nie miejsce na kryptoreklame
a o sobie nie mowilem bo to nie miejsce na kryptoreklame
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:41 przez koko666, łącznie zmieniany 1 raz.