[b4 coupe AAH] Świecący emblemat kierownicy
w brew pozorom nie musiałem podklejać folią, a i tak efekt fajny, ale jeszcze zastanowię się nad większym rozproszeniem światła, ale to już jako ostatnia poprawka. i wtedy też zrobię foto jak to wszystko wyglądaDEDHI pisze:Dopiero teraz, po oklejeniu folią światło równo podświetla tarczę. Mi sie podoba, jestem na tak
jutro zrobię fotki w świetle dziennym, ogólnie za dnia jak się siedzi z kółkiem to widać ze coś świeci ale nie ma efektu, jak to z podświetlanymi rzeczami, efekt widoczny dopiero przy "ograniczonej widoczności"
schack
w planach mam jeszcze oświetlenie nóg przód/tył, oraz pod drzwiami, żeby oświetlało gdzie się nogi stawia przy wysiadaniu, ale tu światełko ciepła biel;
co do klamek to tez planuje na czerwono, coś na wzór jak w audi A6 c5
schack
poszperaj w schematach poczytaj na forum i będziesz wiedział gdzie się wpinać żeby dobry i zamierzony efekt uzyskać.żebym miał pojęcie o tym jak wpiąć się w elektrykę to od razu poleciało by światło w znaczek na kierownicy, w klamki oraz pod nogi (wszystko czerwone) ;]
w planach mam jeszcze oświetlenie nóg przód/tył, oraz pod drzwiami, żeby oświetlało gdzie się nogi stawia przy wysiadaniu, ale tu światełko ciepła biel;
co do klamek to tez planuje na czerwono, coś na wzór jak w audi A6 c5