[B4 AAH] <3 <3 <3
[B4 AAH] <3 <3 <3
Dokładnie dnia 09.09.2012 stałem się właścicielem A80 2.8 QUATTRO
a oto mała foto prezentacja mojego kochanego potwora
Jak narazie niuniuś jest po wymianie przedniej zawiechy... ale czeka go jeszcze troche poprawek...
I jeszcze jakby ktoś chciał to tutaj [ LINK DO ALBUMU ] ze zdjęciami sprzed i zaraz po zakupie.
Narazie tyle... Czekam na jakieś komentarze
Pozdrawiam!!
a oto mała foto prezentacja mojego kochanego potwora
Jak narazie niuniuś jest po wymianie przedniej zawiechy... ale czeka go jeszcze troche poprawek...
I jeszcze jakby ktoś chciał to tutaj [ LINK DO ALBUMU ] ze zdjęciami sprzed i zaraz po zakupie.
Narazie tyle... Czekam na jakieś komentarze
Pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony 31 sie 2014, 20:07 przez chodor, łącznie zmieniany 5 razy.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To że ogrom pracy to wiem :F
Jak pisałem na początek pod młotek poszło przednie zawieszenie... gdzie popłynąłem już 588zł z robocizna i 80zł na zbieżność
a i jeszcze przerejestrować trza i ubezpieczenie... tak więc pewnie jeszcze sporo wody w odrze upłynie zanim zacznę upiększanie i ulepszanie...
No ale pierwszy krok wykonany i to się liczy
P.S. może cykne jeszcze jakieś fotki... tylko jeszcze nie wiem kiedy
P.S.2 a to czerwono czarne nad głowicami to akurat dla mnie atut bo tak się składa, że nie śpie na dolarach
Jak pisałem na początek pod młotek poszło przednie zawieszenie... gdzie popłynąłem już 588zł z robocizna i 80zł na zbieżność
a i jeszcze przerejestrować trza i ubezpieczenie... tak więc pewnie jeszcze sporo wody w odrze upłynie zanim zacznę upiększanie i ulepszanie...
No ale pierwszy krok wykonany i to się liczy
P.S. może cykne jeszcze jakieś fotki... tylko jeszcze nie wiem kiedy
P.S.2 a to czerwono czarne nad głowicami to akurat dla mnie atut bo tak się składa, że nie śpie na dolarach
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
No, noo... Autko do dopieszczenia tak jak koledzy mówią, ale jednak frajda jazdy z takim silnikiem musi być nieziemska! Jeszcze QuaTTro... Mmm :roll:
Powodzenia w pracach i doprowadzania autka do jak najlepszego stanu
P.S. i chyba jednak to czarno-czerwone przydaje się przy takiej pojemności, bo wiadomo jakie są nasze polskie realia zarobkowe
Powodzenia w pracach i doprowadzania autka do jak najlepszego stanu
P.S. i chyba jednak to czarno-czerwone przydaje się przy takiej pojemności, bo wiadomo jakie są nasze polskie realia zarobkowe
hmm kurde... jest problem... jak sprawdzić czy wskaźnik poziomu benzyny jest sprawny?
Bo zalałem już benzyny za dokładnie 195zł (a to by było jakoś ponad 32litry) a wskazówka jak była na rezerwie tak jest ;/
A cały czas jeżdżę na LPG!! ;/
I jeszcze jedna sprawa...
jakie opony i felgi do AAH?
Aktualnie mam 195/65/R15
Ale przód już fest łysy i trzeba coś z tym zrobić...
Bo zalałem już benzyny za dokładnie 195zł (a to by było jakoś ponad 32litry) a wskazówka jak była na rezerwie tak jest ;/
Aktualnie mam 195/65/R15
Ale przód już fest łysy i trzeba coś z tym zrobić...
JESZCZE RAZ!!
hmm kurde... jest problem... jak sprawdzić czy wskaźnik poziomu benzyny jest sprawny?
Aktualnie mam 195/65/R15 ale przy 174PS można by chyba cos szerszego dać, nie? czy nie?
A przód już fest łysy i trzeba coś z tym zrobić...
i jeszcze jaki olej do AAH?
Aktualnie mam 195/65/R15 ale przy 174PS można by chyba cos szerszego dać, nie? czy nie?
A przód już fest łysy i trzeba coś z tym zrobić...
i jeszcze jaki olej do AAH?
te zegary będą pasować do AAH?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2642167790
bo jak widać u mnie dupa
http://allegro.pl/show_item.php?item=2642167790
bo jak widać u mnie dupa