No nie działapawel_m pisze:Bardzo ładne Cabrio. Kierownicę sam rezałeś czy już była? Na tej zaślepce działa klakson?
Nowe autko
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
&lt;QUOTE&gt;&lt;s&gt;<QUOTE><s><QUOTE><s>
</e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt; wzorowo i parę rzeczy przybyło &lt;E&gt;:mrgreen:&lt;/E&gt; :roll: &lt;URL url="<URL url="<URL url="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT">audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... TEXT></URL> text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... TEXT></URL">audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... ></URL>> text="<URL url="<URL url="audi-b4-avant-19-t%22%3E%3CLINK_TEXT"><LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-t"><LINK_TEXT">audi-b4-avant-19-t"><LINK_TEXT</LINK_TEXT></URL> text="audi-b4-avant-19-t"><URL url="audi-b4-avant-19-t%3C/LINK_TEXT%3E%3C/URL"><LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-t</LINK_TEXT></URL">audi-b4-avant-19-t</LINK_TEXT>< ... ></URL>> ... t35975.htm"&gt;<URL url="<URL url="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT">audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... TEXT></URL> text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... TEXT&gt;&lt;/URL"><URL url="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... <LINK_TEXT text="audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... ></URL>&gt">audi-b4-avant-19-tdi-moja-avanta-vt3597 ... TEXT></URL>;</s></s>&lt;/s&gt;&lt;QUOTE author="andi77"&gt;&lt;s&gt;<QUOTE author="andi77"><s><QUOTE author="andi77"><s></e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt;&lt;e&gt;<e><e>andi77 pisze:</s></s>&lt;/s&gt;&lt;B&gt;&lt;s&gt;<B><s><B><s></s></s>&lt;/s&gt;gibaj&lt;e&gt;<e><e></e></B></e></B>&lt;/e&gt;&lt;/B&gt;, Siema ,, ziomal z ,,lubelskiego"... jak się sprawuje ,,avancik" &lt;E&gt;:?:&lt;/E&gt;&lt;e&gt;<e><e>
gibaj, U mnie od zakupu przybyło bardzo dużo...
Obrotek z TDI-ka zrezany do TD.
Centralny zamek + sterowanie pilotem... oraz alarm i immobiaiser.
Elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka.
W trakcie montaż 4 el. szybek... wiązka już podpięta, teraz szukam siłowników i panelu sterowania w dobrej cenie.
Boost-pin+ podkręcone turbo.
Oczywiście wszystko robię sam :roll:
Obrotek z TDI-ka zrezany do TD.
Centralny zamek + sterowanie pilotem... oraz alarm i immobiaiser.
Elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka.
W trakcie montaż 4 el. szybek... wiązka już podpięta, teraz szukam siłowników i panelu sterowania w dobrej cenie.
Boost-pin+ podkręcone turbo.
Oczywiście wszystko robię sam :roll:
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
no właśnie szwagier tu w tym temacie dawaj fotki &amp;lt;E&amp;gt;:mrgreen:&amp;lt;/E&amp;gt; klikasz opcję edytuj i dodajesz do zobaczenia za tydzień i dawaj to pojedziemy na zlota &amp;lt;URL url="&lt;URL url="<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... ></URL>> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... &amp;lt;LINK_TEXT"&gt;<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT&gt;&lt;/URL"><URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... ></URL>&gt">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL>; text="&lt;URL url="<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-ma%22%3E%3CLINK_TEXT%22 ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-ma%22%3E%3CLINK_TEXT"><LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-ma%22%3E%3CLINK_TEXT"&g ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-ma&quot;&gt;&lt;LINK_TEXT"><URL url="lubelskiezlot-7-ma%22&gt;&lt;LI ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-ma"&gt;&lt;LINK_TEXT</LINK_TEXT></URL">lubelskiezlot-7-ma"&gt;&lt;LINK ... ></URL>> text="lubelskiezlot-7-ma"&gt;<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-ma%3C/LINK_TEXT%3E%3C/U ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-ma%3C/LINK_TEXT%3E%3C/URL"><LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-ma%3C/LINK_TEXT%3E%3C/U ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-ma&lt;/LINK_TEXT&gt;&lt;/URL"><URL url="lubelskiezlot-7-ma&lt;/LINK_TEXT&am ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-ma&lt;/LINK_TEXT&gt;&lt ... ></URL>&gt">lubelskiezlot-7-ma&lt;/LINK_TEXT&am ... TEXT></URL>; ... t53812.htm"&amp;gt;&lt;URL url="<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... ></URL>> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT&amp;gt;&amp;lt;/URL"&gt;<URL url="<URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL> text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... &gt;&lt;/URL&gt;&amp;gt"><URL url="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... <LINK_TEXT text="lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... TEXT></URL">lubelskiezlot-7-maj-sitaniec-godz13-nap ... ></URL>>;