Czarna 5
Czarna 5
jak cześć osób wie szukałem i szukałem sobie audi głownie do roku 87 potem moje "tanie" woziło zawiodło ( w sumie czego się spodziewać po oplu) i szukałem jakegoś kombi jako że zachód wyczyszczyny z 80 to padło na a4 a6 100 c4 w dieslu ale zawsze coś było nie tak jak powinno po przejrzeniu szeregu ofert w nl i objechaniu tego "województwa" zszedłem na złą stronę mocy , jako że wcześniejsza e36 w coupe ( można poszukać topiku ) była walona z każdej strony ale nigdy mnie nie zawiodła powiedziałem sobie może coś z Monachium bo gwiazda za chiny ludowe do mnie nie przemawia jako zę e36 już miałem i w touringu mi nie podchodziło a od małego po obejrzeniu teledysku kaliber 44 gdzie wożą się srebrną e39 padło na taki model .
coś o aucie: (chwale się )
serducho : M52B25 ----> 2.5 litra na vanosie niecałe 200 KM benzyna i tak zostanie..... ( srutut majtki z drutu jest już sekwencja i nie potrafie przboleć że trzeba było wiercić zegary)
skrzynia : manual
środek : jasne wnętrze w skórze
kolor: cosmoschwarz (czarny metalic jak poprzednia )
nadwozie: Touring
wyposażenie:
felgi : 18' Alpiny LM laczek 225/265
pełna elektryka
kiera wielofunkcyjna z tempomatem i podgrzewaniem (lol)
podgrzewanie i pompowane siedzenia przód
klimatronik 2 strefowy z jakimś ogrzewaniem resztkowym ( ?)
wyłączik ASC ( zimą się pobawimy w bączki )
radio bmw business RDS z zmieniarką na 6 płyt
siatka za tylnymi siedzeniami + siatki na tylne okna ( takie przyciemnienie-dziwne)
regulacja twardości przednich siedzień
6 airbagów
BC
brak oznaczeń
chrom line
relingi dachowe
przedni zderzak z M5 (musze dopaść chromy do niego bo wygladay jakby był bity ....)
tylna klapa dzielona (mozna otwożyc samą szybe )
grzanie w dupke
więcej nie pamiętam albo jeszcze nie znalazłem
do tego mam wszystkie klucze bmw i nawet szmatke
PLANY na 2013:
stroker M52B30- wał korby tłoki z m54b30 +remap ecu + wtryski z 2.8(chyba dadzą rade) wydech z 2.8 ori koletkro dolotowy z M50 +/- 230-240 KM
wymiana zderzaka bo stary uszkodzony.......
lampy z polifta
custom Audio wrzuce jakieś lepsze grajki w ori miejsca bo taka fajna fura a gra jakby nie mogła......
fotki narazie tylko takie telefonem :
By kwietniu at 2012-07-28
nowe fotki:
coś o aucie: (chwale się )
serducho : M52B25 ----> 2.5 litra na vanosie niecałe 200 KM benzyna i tak zostanie..... ( srutut majtki z drutu jest już sekwencja i nie potrafie przboleć że trzeba było wiercić zegary)
skrzynia : manual
środek : jasne wnętrze w skórze
kolor: cosmoschwarz (czarny metalic jak poprzednia )
nadwozie: Touring
wyposażenie:
felgi : 18' Alpiny LM laczek 225/265
pełna elektryka
kiera wielofunkcyjna z tempomatem i podgrzewaniem (lol)
podgrzewanie i pompowane siedzenia przód
klimatronik 2 strefowy z jakimś ogrzewaniem resztkowym ( ?)
wyłączik ASC ( zimą się pobawimy w bączki )
radio bmw business RDS z zmieniarką na 6 płyt
siatka za tylnymi siedzeniami + siatki na tylne okna ( takie przyciemnienie-dziwne)
regulacja twardości przednich siedzień
6 airbagów
BC
brak oznaczeń
chrom line
relingi dachowe
przedni zderzak z M5 (musze dopaść chromy do niego bo wygladay jakby był bity ....)
tylna klapa dzielona (mozna otwożyc samą szybe )
grzanie w dupke
więcej nie pamiętam albo jeszcze nie znalazłem
do tego mam wszystkie klucze bmw i nawet szmatke
PLANY na 2013:
stroker M52B30- wał korby tłoki z m54b30 +remap ecu + wtryski z 2.8(chyba dadzą rade) wydech z 2.8 ori koletkro dolotowy z M50 +/- 230-240 KM
wymiana zderzaka bo stary uszkodzony.......
lampy z polifta
custom Audio wrzuce jakieś lepsze grajki w ori miejsca bo taka fajna fura a gra jakby nie mogła......
fotki narazie tylko takie telefonem :
nowe fotki:
Ostatnio zmieniony 08 gru 2012, 06:13 przez Kwietniu, łącznie zmieniany 4 razy.
no niestety dopóki opel jeździł bmw miało być tylko na WEEKEND jako wygłaskane wypicowane ale zaczął się sypać i doszedłem do wniosku ze taniej mnie wyjdzie wymiana M52 za 50kkm niż reanimacja trupa, teraz trzeba coś wymyślić dla mojego a80b2....... sentyment mam do tego kwadratu( nawet w 5 nie ma tyle miejsca w srodku)