[b4 all] kompatybilność foteli przednich A4 b5, B5 3bg,A8 d3
no trochę porozglądałem się za przeszczepem tylnej kanapy z innego modelu audi , jak dobrze pójdzie to po nowym roku będę kupował tapicerkę , macałem tapicerkę skórzaną z audi a4 b5 ostanie wypusty z avanta , narazie pasowałem dolną części kanapy i pasuje idealnie wsio co trzeba zrobić to albo przespawać uchwyty ze starej kanapy lub po prostu przełożyć szkielet cały , na upartego mogło by być bez żadnego kombinowania no ale jak już coś robić to porządnie , co do górnej części może będę miał okazję próby montażu oparcia, porównania oparcia z 80 a A4 co narazie się dopatrzyłem jest z takich samych części i jest zamykanie kanapy takie same jak w 80 , narazie nic więcej nie wiem będę próbował to zrobić jak najlepiej się da na pewno jakaś rzeźba będzie jak coś to porobię zdjęcia z tego eksperymenty mam cichą nadzieje że wszystko wypali bo do a4 zdobyć tapicerkę jest łatwiej niż do 80 (chodzi mi o skórę) przednie fotele to narazie pikuś więc skupiam się na tylnej kanapie dół to żaden problem wymiarami też się zgadza z 80 kanapą i pasuje
wujo1, Udało ci się wepchnąć tą kanapę z A4? Pytam bo kiedyś właśnie mierzyłem siedzisko z A4 i było takie samo jak B3, a właśnie chciałbym włożyć skórę do mojej niuni. Fotele mam oryg. kubełki ale już są wysłużone i latają jak żywe. Z A4 komplet jest w przyzwoitych cenach , i może są wygodniejsze jak B3/B4..