[a8 d2]Audi Air8 US 4,2 Q by Robertas, podsumowanie s.1
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
heh no dzieki wielkie Panocki osema to takie moje oczko w glowie...moze to nie rakieta...ale jak dla mnie do normalnej jazdy wystarcza...choc czasem chodza mi chore mysli po glowie...ze przydaloby sie tak z 2xHP wiecej wchodzi w gre opcja kompressora...ale to zabawa w gotowy KIT za 10k USD no i TIP chyba nie wytrzymalby potem zbyt dlugo przy tej mocy na razie w planach poki co jest wszystko co chcialem...ale caly czas w odwodzie marzeniem jest AIR ride
- robertas1.8
- Forum Audi 80
poko..Lukasz...no spoko...jestem ogolnie dostepny...choc juz dawno Cie nie widzialem...trza sie zobaczyc i conieco pogadac bo czas plynie Spoko trza obgadac temat...a ostatnio pod eska zaczepil mnie koles...a wlasciwie syn kolesia ktory robil przy transporterach.;..i tak od slowa do slowa doszlismy do tego ze i ja Cie znam i On
autko bardzo ładne... dobrze wyposażone a na tym wydechu z kwasu zbliżył się do brzmienia kultowej V8 a brzmienie aż ciary przechodzą brawo <ok> wyposażenie + kolorystyka wnętrza bardzo mi się podoba. w takim modelu to w zasadzie nie ma co zmieniać bo to jest motoryzacyjny MAX :mrgreen: .Zostaje tylko zawieszenie i koło które ogarnąłeś. Zamiast pomysłów na gotowe kity z kompresorem które są ultra drogie, pomyslał bym poważnie (jeżeli mocy brak hihihihi) nad zestawem NOS. Będzie to znacznie tańsze i bardziej efektowne :mrgreen: Jeżeli chodzi o trwałość to wszystko zależy ile byś psikał. Jak zrobisz to z głową to nie ucierpi na tym trwałość . Kibicuje twojemu projektowi
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80