Przywitaj się z nami
- bananowakicia
- Forum Audi 80

Witam
Cześć wszystkim, jestem Klaudia jestem z okolic Warszawy, mam B4 95r 2.3 Coupe benzyna+gaz. Autko dostałam od ojca i jestem nim kompletnie zachwycona. Miło mi Was poznać, pozdrawiam 
Re: Przywitaj się z nami
witam jestem Darek ze Szczecina mam piekna jak dlamnie B3 1.8 b. z gazem 91 r. pozdrawiam
-
don_szyszka
- Forum Audi 80

-
szczepek3er
- Forum Audi 80

Witam wszystkich,
mam na imię Patryk (lat 34) - jestem z Dąbrowy Górniczej... i skierowałem się do Was, ponieważ poszukuję dla siebie Audi Coupe - chciałbym aby służyło mi do codziennej jazdy do pracy i po pracy
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc - nie ukrywam, że to był jeden z głównych motywów mojej rejestracji na forum :->
PS. W moim podpisie Audi Cabrio, które miałem przed laty przez 5 lat, następnie sprzedałem i znowu mi się zatęskniło
mam na imię Patryk (lat 34) - jestem z Dąbrowy Górniczej... i skierowałem się do Was, ponieważ poszukuję dla siebie Audi Coupe - chciałbym aby służyło mi do codziennej jazdy do pracy i po pracy
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc - nie ukrywam, że to był jeden z głównych motywów mojej rejestracji na forum :->
PS. W moim podpisie Audi Cabrio, które miałem przed laty przez 5 lat, następnie sprzedałem i znowu mi się zatęskniło
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich klubowiczów, mam na imię Darek, śmigam B4, 2 litry/ 66kW w automacie z 93 roku. Zamieszkuję w Mysłowicach. Pozdrawiam.
Witam serdecznie nowych użytkowników.
Doc.
Witam serdecznie nowych użytkowników.
Doc.