Tak czy siak, bez zbędnego spamu. Ciekaw jestem rezultatów u Ciebie Rychu82, powiedz coś po kilku tys kilometrów. Bo ja wole psu kupić zabawek parę niż wydać na coś takiego

też tego chciałem uniknąć w sadzając kij w to mrowisko ale niestety zrobiła się polemika miedzy tymi co coś wyczytali, tymi co coś usłyszeli , albo tych co chcieli sobie po prostu coś napisać ale nie mieli gdzie jak np>:Mabrothrax pisze:o coś jak wikipedia, się ludzie naczytają a później uważają się za specjalistów
fajka1983 pisze:Kiedys czytałem ze jak zalejesz to silnik potem mozesz oddac na złom
to możemy zanotować,że działa....na początku ale co po 30-50tkm jak wygląda silnik? takie pytania mnie nurtują. ...może wiesz ile S6 na tym już latamisiek . pisze:U mnie na wioskach latają audice między innymi s6 na tym środeczku, i to po prostu działa bo jak wytłumaczyć wzrost kompresji na cylindrach ? cichszą i spokojniejszą pracę ? oraz mniejsze spalanie ?
może kogoś zainteresuje, ale to z gazety i tv to takie mało wiarygodne dla mnie...łatwo zmanipulować wynikGerB3 pisze:Moze kogoś zainteresuje:
http://www.wrzuta.pl/szukaj/obrazow/xado/
Lata już ponad 2 lata. Wszytko cacy, pacjent żyje i ma się super. Wzrost kompresji nie był jakiś ogromny ale był, silniki potem naprawdę się uciszają i mniej palą i co najważniejsze nie rozlatują się <ok> Jeśli ktoś się zastanawia czy to aby nie uszkodzi jego silnika to mogę potwierdzić że silniki na tym chodzą a i nawet odwdzięczają się za to.Rychu82 pisze:to możemy zanotować,że działa....na początku ale co po 30-50tkm jak wygląda silnik? takie pytania mnie nurtują. ...może wiesz ile S6 na tym już lata