[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, dzięki, jeszcze sporo do ogarnięcia, żeby to ''po ludzku'' wyglądało.
Niki20, tylko jeden ori końcowy tłumik, ale niejest źle. Nagranie mam ale go pro hero 2 została w warsztacie a niechce mi się dybać z buta na drugi kraniec miasta
Dżejkob, dzięki. Link działa ale musisz mieć konto na fejsie (kumpel wrzucał filmik).
Chodzi mi po głowie powrót do wyglądu zwykłej audi 80 w pakiecie kamei, z tego względu, że w łapska wpadł mi taki pakiet na zderzakach od audi 80. A więc była by 80sport, na ładnych pomarańczowych kierunkach itp :mrgreen:
Ps. A co wy na taki znaczek? ''SS''
Niki20, tylko jeden ori końcowy tłumik, ale niejest źle. Nagranie mam ale go pro hero 2 została w warsztacie a niechce mi się dybać z buta na drugi kraniec miasta
Dżejkob, dzięki. Link działa ale musisz mieć konto na fejsie (kumpel wrzucał filmik).
Chodzi mi po głowie powrót do wyglądu zwykłej audi 80 w pakiecie kamei, z tego względu, że w łapska wpadł mi taki pakiet na zderzakach od audi 80. A więc była by 80sport, na ładnych pomarańczowych kierunkach itp :mrgreen:
Ps. A co wy na taki znaczek? ''SS''
Nie nie dobrze jest jak jest Nie zmieniaj nic bo akuratnio i kazdemu sie podoba Ale twoja w tym glowa co zrobic Ten nowy zderzak ma same halogeny czy jest zupelnie goly tzn bez elektryki???? No jak z tylu czarne lampy to z przodu musowo biale bo pomarancz nie podchodzi <ok> Ale we wnetrzu rozpierducha jest :mrgreen: