Witam mam pytanie odnośnie mrugających kontrolek które włączają się gdy uruchomię silnik zapala się wtedy kontrolka temp wody, ciśnienia oleju i ładowanie akumulatora czemu towarzyszy brzęczenie (jak przy włączonych światłach i otwartych drzwiach) wie ktoś czym to może być spowodowane tym bardziej że nie za każdym razem się to dzieje nie wiem od czego to zależy
I druga sprawa ma ktoś może orientację od czego ten kabel ??
http://w891.wrzuta.pl/obraz/9FvcM8t5jh6/imag0029
W sumie nic sie z samochodem nie dzieje jeździ jak ma jeździć ale chciałbym wiedzieć od czego to może być i gdzie ewentualnie go wpiąć.
Pozdrawiam
[B4 1Z] Mrugające kontrolki i kabel niewiadomego pochodzenia
-
- Forum Audi 80
[B4 1Z] Mrugające kontrolki i kabel niewiadomego pochodzenia
Ostatnio zmieniony 27 paź 2012, 15:08 przez Dawidoosek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Miałem te same objawy w momencie gdzie założyłem jakoś niewłaściwie regulator napięcia w alternatorze.Dawidoosek pisze:Witam mam pytanie odnośnie mrugających kontrolek które włączają się gdy uruchomię silnik zapala się wtedy kontrolka temp wody, ciśnienia oleju i ładowanie akumulatora czemu towarzyszy brzęczenie (jak przy włączonych światłach i otwartych drzwiach) wie ktoś czym to może być spowodowane tym bardziej że nie za każdym razem się to dzieje nie wiem od czego to zależy
Co do kabla nie pomogę, trzeba byłoby zobaczyć skąd on idzie.
PS: Na przyszłość proszę pamiętać o TAGach.