świerszczyki?? <fiu fiu> <cieszy>aswalt pisze:dobre gazetki i działam
[All] Gadzet - Stickers Bomb
nie no jakies z motoryzacją związane bo będzie pompa jak mi ktos znajdzie na klapie ze doda ma nowego chłopaka np. a dzis kupiłem 200ml bezbarwnego z utwardzaczem i zapłaciłem 20zł, na lotkę i emblematy mam juz złoty metalik. jutro zaczynam powoli
[ Dodano: 2012-04-24, 00:07 ]
lotka i emblematy gotowe tylko jutro kupie bezbarwnego bo cały litr 60zł ponoc ale nie jestem pewny a przyda sie na garażu, a gosc z tej bmki pisał ze po 4 warstwach i tak mu papier rozmiękał wiec będzie trzeba minimum 5:P tylko zeby jakos to ładnie przykleic i wstawie kolejne foto
[ Dodano: 2012-04-24, 20:37 ]
Tak wiec gotowe, dokupiłem litr bezbarwnego kosztował 67zł z novola z utwardzaczem. wsumie na dodatki wyszło 100ml a na oklejanie z 400ml. jedna wastrwa zeby bylo na co kleic a potem wylewałem, rada dla tych co planują oklejac; 1 warstwa żadka zeby karki dobrze przyległy i troche rozmękły, potem wałkiem albo szpachelka wygładzić zeby nie podeszło powietrze, a potem mozna juz normalnie wylewac, ja wylałem 1 warstwe podstawową i 7 na góre, póki co sie trzyma, zapowiadają deszcze to zobaczymy ile wytrzyma:P
[ Dodano: 2012-04-24, 00:07 ]
lotka i emblematy gotowe tylko jutro kupie bezbarwnego bo cały litr 60zł ponoc ale nie jestem pewny a przyda sie na garażu, a gosc z tej bmki pisał ze po 4 warstwach i tak mu papier rozmiękał wiec będzie trzeba minimum 5:P tylko zeby jakos to ładnie przykleic i wstawie kolejne foto
[ Dodano: 2012-04-24, 20:37 ]
Tak wiec gotowe, dokupiłem litr bezbarwnego kosztował 67zł z novola z utwardzaczem. wsumie na dodatki wyszło 100ml a na oklejanie z 400ml. jedna wastrwa zeby bylo na co kleic a potem wylewałem, rada dla tych co planują oklejac; 1 warstwa żadka zeby karki dobrze przyległy i troche rozmękły, potem wałkiem albo szpachelka wygładzić zeby nie podeszło powietrze, a potem mozna juz normalnie wylewac, ja wylałem 1 warstwe podstawową i 7 na góre, póki co sie trzyma, zapowiadają deszcze to zobaczymy ile wytrzyma:P
troche powietrze złapało i wyszły bąble takie małe ale zobacze jutro póki co to jest ok, efekt super, znajomi mówią zeby cały tak zrobic, bo moja fura nie grzeszy ogólna urodą i orginałem ale spolerowane felgi, gleba-40, maska w macie, ciemne lampy teraz klapa i pare inych bajerów to zawsze wyróznia jakos z tłumu zeby to tylko tak szbko nie odpadło a lakieru raczej duzo bo 7 warst, w proporcji 1;2 z utwardzaczem to do rana stwardnieje mysle.
Czytając niektórych to masakra mieć własne zdanie na coś,w tym przypadku na ten styl to ok,ale czasem lepiej nic nie pisać niż "to lepiej pasuje do japońców"albo"seryjne auto z tym nie wygląda fajnie" Każdy samochód jest fabryczny i koncepcją właściciela jest czy coś zrobi z tym czy nie. Sticker bomb jest stylem, ale jak z każdym tuningiem jeśli zrobisz wszystko z głową i umiarem to będzie wyglądało to z sensem, nawet na starych Audi 80 Jeśli ktoś się boi zrobić coś w tym kroku niech przynajmniej nie krytykuje innych,że "ma naklejki na aucie". Sam mam obkleiłem Stickerem przedni zderzak i wlew paliwa i chwale sobie,szczerze jeszcze nie słyszałem negatywnej opinii o tym stylu ani o mojej koncepcji obklejenia elementów od osób widzących to na żywo
Pozdrawiam <ok>
Pozdrawiam <ok>