Przytoczyłem to do rocznika twojej A6, tak jakbyśmy się przenieśli w tamte lata i kupowali nowe samochody. Wiem jest to dziwne sformułowaniedeejay.ftb pisze:przeciez to jest A100 tylko po lifcie, ile razy mozna powtarzac?Garo pisze: możesz się czuć że to jeszcze 100 bo jeden z pierwszych wypustów
a tego to calkiem serio nie zrozumialem :roll:Garo pisze: Jak byś kupił trochę prędzej avanta to byś zdążył na 100 C4 a nie A6 <rotfl2>
[`94 C4 Avant] I5 sound wg Rudolfa Diesla
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
cos Ci sie stalo z mowieniem? niebaudzo, avanta kupilem w bardzo konkretnym celu ktoren to cel bedzie mnie raczej 3mal na miejscu. jesli juz gdzies przyjade to raczej 'do pracy' czyli z filmowaniem a wtedy raczej tym:gornik pisze:Czy tegoroczny objazd po zlotach o ile taki mam mieć miejsce z Twoją skromną
osobą będzie przeprowadzonym tym jakże dostojnym Avantem?
-
- Forum Audi 80
'ogorek' nie jest moj ale zostal mianowany wozem reporterskim ekipy badvideo.pl wiec najpewniej zdarzy mi sie nieraz z niego skorzystac.
nawijasz jakims dziwnym narzeczem i nic nie rozumiem - odstaw flaszke albo wypij wiecej, moze Ci sie poprawigornik pisze:Marcinie, a cóż nie podoba Ci się w moje mowie do Twojej osoby :mrgreen: ?
jezeli TY pojawisz sie na jakimkolwiek innym oprocz Rothenburga to zapewniam Cie ze zdaze, chocbym mial toto pchac albo niesc na plecach <ok>skoti pisze: To trochę Ci zajmie dojazd na zlot możesz nie zdążyć a tak poważnie kupiłeś vw?!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80