B4 AVANT Green
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Po pierwsze muszę sprzedać gwint: http://allegro.pl/sportowe-zawieszenie- ... 37319.html co uzbieram na opony 205/45/16 - wtedy zakładam zawieszeniegarry99 pisze:Teraz tylko zamontować a z blendą co się stało?
Z blendą... szkoda gadać.
W skrócie - KoralB3 za słabo zapakował (zdjęcia) i na poczcie dokończyli robotę
Moim zdaniem powinno to być zapakowane co najmniej tak jak teraz + do tego KARTON.
Niestety kasa poszła się...
Szkoda, bo mogłem już za to mieć listwy v6.
Dregan, nie znasz sprawy nie oceniaj bo koleś napiszę wszystko co chce a każdy to łyka.
Blenda owinięta gąbkami grubymi,szmatami do tego owinięta folią i ściśnięta taśmą a pawełek, zdziwiony ze jak odpakował paczkę i wszystko powyciągał to że leży to luzem na zdjęciach .. Cóż nawet mi się nie chce opisywać skoro jest taki mądry mógł dopłacić 5-10zł których było mu szkoda na zapezpieczenie paczki "uwaga szkło" . Widziałeś uszkodzoną paczkę przez pocztę rozdartą na boku mogłeś spisać protokół.. Sprzedałem już dużo części/gratów i jakoś jeszcze nikt nie narzekał na zapakowanie przesyłek itp.
Blenda owinięta gąbkami grubymi,szmatami do tego owinięta folią i ściśnięta taśmą a pawełek, zdziwiony ze jak odpakował paczkę i wszystko powyciągał to że leży to luzem na zdjęciach .. Cóż nawet mi się nie chce opisywać skoro jest taki mądry mógł dopłacić 5-10zł których było mu szkoda na zapezpieczenie paczki "uwaga szkło" . Widziałeś uszkodzoną paczkę przez pocztę rozdartą na boku mogłeś spisać protokół.. Sprzedałem już dużo części/gratów i jakoś jeszcze nikt nie narzekał na zapakowanie przesyłek itp.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie odda. A w dziale "kupię" szuka ktoś do qDregan pisze:to kasy nie odda? to jego wina a gwint chce ktos kupic w dziale kupie
No i tu zaczęłaby się kolejna rozmowa, która nie ma sensu - wszystko jest w rozmowie na allegro między mną a Koralem.KoralB3 pisze:Dregan, nie znasz sprawy nie oceniaj bo koleś napiszę wszystko co chce a każdy to łyka.
Blenda owinięta gąbkami grubymi,szmatami do tego owinięta folią i ściśnięta taśmą a pawełek, zdziwiony ze jak odpakował paczkę i wszystko powyciągał to że leży to luzem na zdjęciach .. Cóż nawet mi się nie chce opisywać skoro jest taki mądry mógł dopłacić 5-10zł których było mu szkoda na zapezpieczenie paczki "uwaga szkło" . Widziałeś uszkodzoną paczkę przez pocztę rozdartą na boku mogłeś spisać protokół..
"bo koleś napiszę wszystko co chce a każdy to łyka."
Niestety, taka prawda. Gąbki były tylko z przodu tak jak powiedziałeś mi przez telefon. Owiniete to wszystko starą bluzą + niebieska i czarna folia.
Ja już swoje powiedziałem - należało zapakować to w karton a wysyłka wyszłaby 12 zł a nie 10... (problemu na 99% by nie było)
Poza tym przestań pisać, że szkoda było mi na wysyłkę - targowaliśmy się co do ceny blendy a nie wysyłki. Tyle.
pawełek pisze:wysyłka wyszłaby 12 zł a nie 10...
gąbki były też z tyłu blendy czyli tam gdzie montuje się ją do klapy,czyżby słaby wzrok ?pawełek pisze:"bo koleś napiszę wszystko co chce a każdy to łyka."
Niestety, taka prawda. Gąbki były tylko z przodu tak jak powiedziałeś mi przez telefon. Owiniete to wszystko starą bluzą + niebieska i czarna folia.
Dowiedz się więcej na temat cennika wysyłek i wtedy się wypowiadaj .
Tak jak napisałem jeszcze nikt nigdy nie narzekał i każdy był zadowolony. Pozdro.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W weekend wrócę do domu i sprawdzę na karteczce ile to ważyło, że kosztowało 10 zł - bo według cennika Poczty (1-2kg) priorytetem kosztuje 13zł.KoralB3 pisze:pawełek pisze:wysyłka wyszłaby 12 zł a nie 10...gąbki były też z tyłu blendy czyli tam gdzie montuje się ją do klapy,czyżby słaby wzrok ?pawełek pisze:"bo koleś napiszę wszystko co chce a każdy to łyka."
Dowiedz się więcej na temat cennika wysyłek i wtedy się wypowiadaj .
Tak jak napisałem jeszcze nikt nigdy nie narzekał i każdy był zadowolony. Pozdro.
Więc nie mów mi, że nie znam cennika.
A jednak jest ten pierwszy - szkoda, że akurat ja...
Koniec o blendzie.
-
- Audi 80 Klub
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Sam jestem ciekaw, aż mnie korci żeby chociaż sam tył założyć i zobaczyć jak wygląda, bo najłatwiej i najszybciej to się wymieniaGSF pisze:Podaj jakieś namiary na ten tłumik bo myśle nad podobnym do swojego wozidła. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało na tym kicie <ok>
Co do wydechu koledzy, nie powiem wam dokładnie co to za firma i ile kosztował.slawek88yo pisze:kolego gdzie kupiłeś tłumik i ile dałeś jeśli wiedzieć można
Kupiłem wszystko razem w dużej paczce a podrzuciła mi dziś do Gdyni fajna Iwonka <ok>
Klubowe wlepy oczywiście doszły i zawitają niedługo na aucie
Zastanawiam się nad tą:
lub tą <ok>
p-a-b-u, próbuję ją trochę odratować, chociaż zaciekawię to to nie wygląda