[80 b3 '87 1,8 SF] B3 by Wino "Nowe wnętrze"
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jasny pasuje bardziej ale moja wykładzina kruszyła się w rękach a trafiła się czarna w idealnym stanie do Wampira. Poza tym już jak kupiłem auto to boczki do niczego się nie nadawały i kupiłem ciemne więc postanowiłem że skompletuje sobie ciemny środek.
No chyba że trafią mi się jeszcze czerwone fotele które najbardziej mi się podobają.
No chyba że trafią mi się jeszcze czerwone fotele które najbardziej mi się podobają.
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zakupiłem nową kierownice bo ta sportowa grała mi na nerwach po pierwsze klaksonu trzeba było szukać (za mały przycisk) i była jak dla mnie troszkę za bardzo odsunięta od deski.
Teraz zakupiłem oryginalną tyle że obszytą skórą z wersji 2,0
Sam nie wiem czy zrobiłem krok do przodu czy do tyłu Ale chyba tyllko fabryka może poprawić oryginał albo odwrotnie
Teraz zakupiłem oryginalną tyle że obszytą skórą z wersji 2,0
Sam nie wiem czy zrobiłem krok do przodu czy do tyłu Ale chyba tyllko fabryka może poprawić oryginał albo odwrotnie
Ostatnio zmieniony 11 sie 2012, 21:52 przez Wino, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Poszukuje do kupienia gaźnik Keichin II oznaczenie 026-129-017 (nie mylić z 026-129-017B)
Może być cały gaźnik lub sama jego góra grunt aby działał mechanizm zaworu iglicowego i pływak.
Kontakt do mnie na PW lub 663-547-088 (poniedziałek - piątek od 17, sobota - niedziela można dzwonić cały dzień jeśli nie odbieram to na pewno oddzwonię)
Może być cały gaźnik lub sama jego góra grunt aby działał mechanizm zaworu iglicowego i pływak.
Kontakt do mnie na PW lub 663-547-088 (poniedziałek - piątek od 17, sobota - niedziela można dzwonić cały dzień jeśli nie odbieram to na pewno oddzwonię)
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kierownica daje radę, ba nawet sam taką posiadam do codziennego uzytku, a Audi Sport od święta Skóra na tej zwykłej kierownicy robi z niej zupełnie inną kierownicę, którą aż chce sie macać i patrzeć na nią w przeciwieństwie do standardowej <ok> Odśwież ją, to nabierze lepszego wyglądu <ok>
Pewnie, że się da, ale jak już coś takiego robić to już lepiej osprzęt z JN dać, same plusy wliczając mniejsze spalanie niż przy PMpawelrybak15 pisze:Nie dałoby się przerobić silnika SF na PM ? Tzn mam na myśli zaadaptowanie układu wtrysku jednopunktowego, na pewno pociągnie to za sobą zmniejszenie spalania i lepszą kulturę pracy <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jak już głowicę przeżucać to lepiej już z 3A,SD,DZ, bo większe kanały dolotowe i zawory <ok> Ja tam nie narzekam na mechaniczny wtrysk, wręcz go chwalę, bo chodzi wspaniale i dobrze pod maską wygląda <ok> Co do sensu to jest on wtedy kiedy są chęci i zapał <ok>GerB3 pisze: Jest sens głowice przerzucać żeby mieć mechaniczny wtrysk jak do PM to tylko parę gratów?
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szczerze mówiąc to z tym gaźnikiem objechałem nie jednego PM-a nie wiem od czego to zależy (może od skrzyni) ale ten model ma naprawdę niezłego kopa i nie chce przy nim za bardzo grzebać, a szczegulnie nie chciałbym wkładać mechanicznego wtrysku. Poza tym nie mam czasu na eksperymentowanie. Musze jak najszybciej dorwać ten gaźnik i mieć auto na dojazdy do pracy.