[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Z Pikaczento to w ogóle jest ciekawa historia. Jak był czas na rezanie, to nie było kasy niestety. A teraz trochę pieniędzy jest, w sumie grosze bo grosze, to się wziąłem za robotę. Wstępnie oszlifowana została maska i klapa tylna, ale to do poprawki, bo podkład miejscami jeszcze jest. W następnym tygodniu mam nadzieję, ze to ogarnę. Dzisiaj wyjąłem lampy przednie, muszę je rozkleić i pomalować w środku na... żółto :mrgreen: Dokładka zrezana, wygląda to całkiem ciekawie, pewnie jeszcze się mocno pozaginają te blachy, ale tak ma być. Musiałem je też trochę podniszczyć, pousuwać znaki legalizacyjne etc., żeby się panowie z drogówki nie przyczepili. Plany w głowie są konkretne, mam nadzieję, że do zimy się z większością uporam, latem wpadnie gleba, bo na zimę nie ma sensu, tym bardziej, że autem na co dzień jeździ moja Natalia 8-)
Elegancko Murdzi <mikolaj>Murdzi pisze:Wpadły nowe głośniki do przodu, ładnie sobie grają :mrgreen:
[url=http://www1.picturepush.com/photo/a/10905969/1024/Audi-80-B4-vol.-2/DSC-0355.jpg]Obrazek[/URL]
Do tego poglądowa fotka ringów na nawiewach, które dostałem w prezencie <ok>
[url=http://www5.picturepush.com/photo/a/10905978/1024/Audi-80-B4-vol.-2/DSC-0356.jpg]Obrazek[/URL]
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie było tylko do B3, co widać na tych zdjęciach (fakt faktem, to inne lampy niż te z mojej fotki, ale jednak):
Jak będę miał te lampy, to będą u mnie i koniec. A to czy sie zgrywają z maską w 100% czy tylko w 95% to już mniej mnie interesuje. Ważne, że wyglądają ciekawie i co najważniejsze, świecą także elegancko.
Jak będę miał te lampy, to będą u mnie i koniec. A to czy sie zgrywają z maską w 100% czy tylko w 95% to już mniej mnie interesuje. Ważne, że wyglądają ciekawie i co najważniejsze, świecą także elegancko.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Spójż na zdjęcia i się zastanów czy szanujaca sie firma tuningowa wypusciłaby taki słabo zrobiony produkt. Jak byk widać, że lampki z B3 podcięte i polepione laminatem w miejscu kierunków :roll:Murdzi pisze:Nie było tylko do B3, co widać na tych zdjęciach (fakt faktem, to inne lampy niż te z mojej fotki, ale jednak):