[b4 All] Zestaw gum zawieszenia i innych
[b4 All] Zestaw gum zawieszenia i innych
Hej mam pytanie, czy lepiej kupowac pojedynczo tuleje sanek + poduchy amorow i inne wlasnie rzeczy, czy lepiej ot taki zestaw? KLIK wiadomo cena jest bezporownania, mial ktos moze stycznosc z czyms takim? Zalezy mi na komforcie i zeby nie wymieniac tego co rusz... wiem ze tanie wychodzi drożej ale nóż widelec ktos moze uzyl takiego calego zestawu naprawczego? <ok> ew. MEYLE HD Klik czy jest sens sie w to pchac? bo czeka mnie duzo do roboty w zawieszeniu...
bez jaj.... pierwszy kpl jakieś chińskie G, drugi zestaw meyle może rok się kupy będzię trzymał. Złóż lepiej wszystko pojedynczo na febim czy swagu a nie jakieś zestawiki za śmieszne pieniądze. A poza tym nie zawracaj mi więcej gitary bo nawet odp na smsa nie możesz.... żałosne, wystarczyło napisać TAK lub NIE czy bierzesz koła a nie robię 80 km i w kulki lecisz .
na jakiej podstawie to napisałeś ? bo jakoś sprzedając 4 lata części nie widze nic dobrego w tym chińskim G. Poza tym trzeba by pamiętać że nawet Lem w tej chwili jest klepany w chinach... jak właściwie wszystko. Różnica w jakości.... zaraz pewnie przeczytam ze topran to cudo :mrgreen:meyle bardzo dobre