Du*a, d*pa, dup* ! Jakość dźwięku z transmitera fm jest na takim poziomie jak ze stacji radiowych, a jak na pendrive nagra się muzykę o jakości 50kbps to nie ma się co dziwić, że to nie gra Ja miałem do czynienia z transmiterami za 10 czy 20 zł i w połączeniu z dobrym pendrive, jakością 128, 320kbps oraz dobrze odbierającą anteną grało to całkiem fajnie (uszy akurat myję, a nie trzepię o wannę więc jeszcze potrafię poznać jakość grającej muzyki). Miałem kiedyś nokię n900 i n85 wyposażoną w transmiter FM i powiem wam szczerze, że nie było żadnej różnicy między płytą CD (format MP3) a transmiterem z nokii (w n85 jest dużo lepszy transmiter niż w n900, działa do 50-100 metrów). Jakość muzyki z transmitera była też lepsza niż z poprzez kabel aux.
Podsumowując: transmiter fm to nie wszystko, liczy się jakość muzyki znajdującej się na nośniku oraz ilość zakłóceń między transmiterem a odbiornikiem
[All] Transmiter - opinie
- jacek199315
- Forum Audi 80
mp3 to jest badziewie +transmisja fm jeszcze bardziej osłabia jakość dźwięku dobry dźwięk to nie mp3
dobre radio+procesor+dobry wzmak+zwrotnice+dobre glosniki
[ Dodano: 2012-10-14, 18:50 ]
ale ja się nie znam tak se tylko pisze
najlepiej szukać oryginalnego radyjka audi bądź jakiegoś innego dobrej klasy a jak chcecie żeby dźwięk był dobry to trzebaNie trać pieniędzy na to gów**
dobre radio+procesor+dobry wzmak+zwrotnice+dobre glosniki
[ Dodano: 2012-10-14, 18:50 ]
zależy jaki kabelJakość muzyki z transmitera była też lepsza niż z poprzez kabel aux.
to akurat potwierdzam ze mając nawet najlepsze audio słabe nagranie może wszystko zepsućignac112 pisze:Podsumowując: transmiter fm to nie wszystko, liczy się jakość muzyki znajdującej się na nośniku oraz ilość zakłóceń między transmiterem a odbiornikiem
ale ja się nie znam tak se tylko pisze
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
kiedyś miało nakur**** a od jakiś 2 lat albo się starzeje albo co bo dźwięk ma być czysty i wyraźny nie musi być głośno ma być dobrze a jak patrze ma buraków w bmfuuu jak jada i puszczają muzykę z telefonu prosto na tubę zero sopranu sam bass i myślą ze są kozaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: żal mi takich